--> У центрі Луцька поставили інсталяцію про протидію торгівлі людьми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька поставили інсталяцію про протидію торгівлі людьми

0
9
У центрі Луцька поставили інсталяцію про протидію торгівлі людьми
У Луцьку на Театральному майдані відбулося відкриття інсталяції “ГРАНІ 3”.

Подія відбувся у четвер, 9 лютого, за ініціативи Представництва міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та Міністерства соціальної політики за сприяння Луцької міської ради та Волинської облдержадміністрації, - повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради.

Участь у заході взяли заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця, директор департаменту соціального захисту населення Волинської облдержадміністрації Оксана Гобод, директор Волинського обласного ЦСССДМ Василь Панчук, голова Правління громадської організації “Велес+” Віктор Вальчук та спеціаліст Програми протидії торгівлі людьми Представництва МОМ в Україні Ірина Мідловець.

Ірина Мідловець зауважила, що “ГРАНІ 3” - це тимчасова інсталяція, покликана привернути увагу до проблеми торгівлі людьми та залучити громадськість до попередження й боротьби із сучасним рабством.

За оцінками Представництва Міжнародної організації зміграції (МОМ) в Україні, понад 160000 українців постраждали від торгівлі людьми, починаючи з 1991 року.

За її словами, інсталяція “ГРАНІ 3” представляє три куби, які розмістили на Театральному майдані.

На них розміщена інформація про явище торгівлі людьми, описані реальні історії постраждалих, поради із безпечного працевлаштування та подорожей, а також номери гарячих ліній із протидії торгівлі людьми.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні