У Луцьку викрили жебрачку-гастролерку, яка прикидалася хворою

1
7
У Луцьку викрили жебрачку-гастролерку, яка прикидалася хворою
У Луцьку виникла суперечка стосовно дівчини, яка просить милостиню у водіїв посеред вулиць міста.

Як повідомив власкор "Волинь24", суперечка виникла приблизно о 12:40 на проспекті Соборності, навпроти Завокзального ринку.

На вулиці зібралися люди і дуже жваво сперечалися з приводу дівчини, яка просить милостиню у водіїв. Більшість людей були проти того, щоб дівчина ходила по дорозі.

Ситуація загострилася, коли до натовпу приєдналась перехожа, яка ніби-то бачила, як "хвора" дівчина ходила на рівних ногах. Після цього жебрачка почала агресивно поводитися, розмахувати палкою. Також дівчина показувала сумнівні документи, які були не дуже схожі на оригінальні. Агресивна поведінка дівчини чергувалася з плачем.

Натовп людей збільшувався, практично всі висловлювали невдоволення. Ще декілька перехожих розповіли, що бачили, як дівчина просто брала палицю під руку і йшла до сигаретного кіоску. Серед гурту з'явився молодий чоловік, який почав захищати прохачку.



Під час словесної перепалки молодик обмовився: "Ну заробляє вона, то хай заробляє". У присутніх виникло ще більше підозр до дивної дівчини і її захисника.

Люди, які зібралися, зауважили, що під час суперечки дівчина забувала про палицю, ставала рівно, але потім загадувала і знову опиралася.

Коли до натовпу приєдналися працівники поліції, які були не при виконанні службових обов'язків, то вияснилося, що дівчина родом із Одеси і деколи просто приїжджає до Луцька просити милостиню. Напевно, злякавшись правоохоронців, вона пообіцяла, що поїде додому і не приїжджатиме до Луцька.

Як відомо, жебрачку-гастролерку правоохоронці вже неодноразово попереджали про небезпеку такого "підробітку" на дорозі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Менти своїх знають.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні