--> У Луцьку «знайшли» партію «Політики Путіна» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку «знайшли» партію «Політики Путіна»

2
-2
У Луцьку «знайшли» партію «Політики Путіна»
У реєстрі регіональних осередків політичних партій міститься Волинський обласний осередок «Партії Політики Путіна» як досі чинна організація.

Таку «знахідку» виявив громадський діяч Ілля Токаренко.

«Ніхто за цей весь час словом не обмовився, а в реєстрі партія числиться! І хто має це вирішувати? Позор системі і чинушам, які таке допускали і допускають! Може ці члени партіі і голови заглянуть в очі родичам загиблих за ці роки?» – висловився у дописі в мережі Фейсбук Ілля Токаренко.

Згідно із даними реєстру Міністерства юстиції, волинський осередок «Партії Політики Путіна» зареєстрований у березні 2004 року за адресою у Луцьку, вул. Конякіна. У Єдиному державному реєстрі юридичних осіб організація числиться як така, що досі «не перебуває в процесі припинення».



Керівником обласного осередку зазначена Карпюк Катерина Володимирівна. Серед інших засновників – волиняни Юрій Сидорук, Тарас Михальчук, Володимир Юзефович та Лілія Карпюк.

«Партія Політики Путіна» брала участь у виборах 2006 року і від Волині висувала десять кандидатів. Із інформації, що розміщена на сайті ЦВК, лідерка волинського відділення партії Катерина Карпюк – 1981 р.н. і на той час працювала спеціалістом І категорії з призначення грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Луцької районної державної адміністрації.

Цікаво, що ще четверо кандидатів-прихильників Путіна – так само працювали у цьому відділі РДА. Зокрема, Тетяна Чабанчук, 1979 р.н., Тетяна Хомич, 1972 р.н., Вікторія Гусева, 1978 р.н. та Ольга Каневська, 1978 р.н. Цікаво, що Тетяна Хомич та Ольга Каневська продовжують роботу в управлінні соцзахисту, а Вікторія Гусева наразі очолює відділ по роботі з персоналом.

Також в команді симпатиків політики Путіна на вибори йшли генеральний директор ПП «Фірма «Бізнес Тайм» Ігор Карпюк, 1978 р.н.; безробітна Лілія Карпюк, 1976 р.н.; приватний підприємець з Ковеля Юрій Сидорук, 1980 р.н.; майстер цеху Луцького картоно-рубероїдного комбінату Олександр Кострома 1978 р.н.; бухгалтер Луцького НВК "Гімназія № 14" Меланія Карпюк, 1951 р.н. та пенсіонерка Катерина Іваненко, 1933 р.н.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ж не перше квітня .хіба може існувати така партія як партія політики путіна.
Відповісти
До ртр твоя правда
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні