На Львівщині та Буковині перинатальні центри добудують, а нас проігнорували, - Ігор Гузь

1
0
На Львівщині та Буковині перинатальні центри добудують, а нас проігнорували, - Ігор Гузь
Народний депутат від Волині розповів, що на Львівщині та Буковині добудують перинатальні центри коштом держави, натомість волинянам у цьому відмовили.

Про це Ігор Гузь написав у Фейсбуці.

«Вітаю жителів Буковини та Львівщини які згідно з вчорашнім рішенням Кабінету міністрів України можуть сподіватися на швидку добудову перинатальних центрів які будуються в цих обласних центрах. Уряд виділив на ці цілі по 45 мільйонів гривень», - написав нардеп.

І додав, що позицію усіх нардепів від Волині і усіх депутатів Волиньради щодо фінансування Волинського перинатального центру наразі проігнорували.

«Переконаний, що згортати наших зусиль не варто і лобіювання варто продовжувати з ще більшою силою, але наразі дуже прикро, що волинян проігнорували», - зазначив Гузь.

Нагадаємо, о.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун запевнила, що будівництво волинського перинатального центру завершиться вже цього року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ж для чого той Гузь у ВР, що зараз Львівщину і Буковину вітає? :) А як-же заява Палиці, що 1 вересня стрічку на відкритті переріжуть? :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні