В Україні розпочнуть зйомки фільму про кіборгів

0
-2
В Україні розпочнуть зйомки фільму про кіборгів
В Україні розпочнуть зйомку фільму про захисників Донецького аеропорту.

У четвер, 9 лютого, творча команда режисера Ахтема Сеїтаблаєва і продюсера Іванни Дядюри починає зйомку нового фільму з робочою назвою «Кіборги», - пише ZIK.

Сюжет фільму заснований на реальних трагічних подіях новітньої історії України і присвячений «кіборгам» – українським військовим, які брали участь в боях за Донецький аеропорт.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики.

«Історія розгортається протягом двотижневого чергування в аеропорту одного батальйону у вересні 2014 року. Добровольча група вперше приїздить до гарячої точки, яку вже чотири місяці обороняють наші військові, та віч-на-віч стикаються зі страшним обличчям вiйни. Захищати її стають не лише професійні військові, а й добровольчі корпуси. Під час та після трагiчного iсторичного моменту виник силует Нової Країни, яка шанує свою державність; під час нього люди почали створювати Міф про Нових Героїв – безстрашних, готових здійснити неймовiрне заради близьких, рідних та України», – йдеться у повідомленні Міністерства інформаційної політики.

Для реалізації задуму на території знімального павільйона була збудована двоповерхова декорація, яка реалістично відтворює будівлю Донецького аеропорту під час бойових дій. Ще одна декорація відтворює злітну смугу.

Зйомки відбуватимуться у різних локаціях в Києві та Чернігові. Серед виконавців головних ролей багато нових імен в українському кіно, молодих талановитих акторів. Сценарій фільму написаний відомим сценаристом Наталією Ворожбит.

Проект «Кіборги» виграв пітчинг, а тому виробництво фільму здійснюється за фінансової підтримки Державного агенства України з питань кіно. У перший день зйомок знімальний майданчик відвідають голова Державного агенства України з питань кіно Пилип Іллєнко, міністр інформаційної політики Юрій Стець, а також віце-прем’єр міністр з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні