Луцькі муніципали показали підприємців-ледарів

13
5
Луцькі муніципали показали підприємців-ледарів
У Луцьку муніципали видають приписи підприємцям, які лінуються розчищати від снігу вхід до своїх офісів чи магазинів.

Про це вони повідомили на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вчора цілий день і сьогодні працюємо в місті по розчищенню підходів до аптек, магазинів, мафів, лікарень, шкіл тощо. Видаємо приписи у даній сфері суб'єктам господарювання. Проводимо роботу розяснювальну в тому чисті", - йдеться у дописі.

Варто зазначити, муніципали обурюються тим, є фізичні особи-підприємці, які вважають, що сніг може лежати і нічого з ним робити не треба

"Як сказав один - "Кому треба, той долізе до мого магазину!" або "Нащо чистити сніг до неділі беде!" Просто жах", - нарікають муніципали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли дороги, тротуари взагалі не почищені, писати приписи підприємцям! Той хто цінує свого покупця/гостя|споживача- той почистить і без нагадувань. А кому байдуже - то в чому проблема? споживач вибере того, хто це зробить. Конкуренція.
А мунуципали хай візьмуть лопати і допоможуть двірникам краще.
Відповісти
Це фото зроблене о 8 ранку коли ще підприємці не прийшли на роботу!!!
Відповісти
Наступного разу, шановні підприємці, на роботу йдіть в 6 годині ранку розчищати сніг перед своїми магазинами!!! ))))))) Після цього з'явиться інша стаття про підприємців-трудяг!!!!!
Відповісти
ці підприємці платять податки з яких отримують зп муніципали. тому кожен повине робити свою роботу. підприємці платити податки, а муніципали створювати гарантоване законом соціальне благо(чисті тротуари, дороги, освітлені вулиці і т.д.). а з даної статті можна зробити висновок, що муніципали ледарі і як служба працюють дуже незадовільно.
Відповісти
До чого тут податки та зп муніципалів? Кожен з цих підприємців має біля свого магазину прилеглу територію, яку зобов'язаний утримувати в належному стані. В функціональні обов'язки муніципалів не входить прибирання. І на останок, припис-це не штраф та не вирок, а лише попередження. А вам якшо немає чим займатися, окрім залишати такі коментарі, то взяли б краще лопати та чистили місто, а ніж....
Відповісти
А ти знаєш,що підприємці оплачують за утримання прилеглої території ?Візьми сама лопату і греби.
Відповісти
Муніципалам не має що робити вципились за підприємців! ГАВНЮКІ! тільки знають що робити фото в 7 ранку!
Відповісти
Забагато муніципалів. З лопатою їх користь була б ефективнішою. Не вистачило розуму стати підприємцем? Можливо хтось думає що підприємцю легко??? То стань ним. Вклади капітал. Організуй справу. Контролюй щоденно роботу. Встигай платити ПОДАТКИ що рот не говорить. Лишилось за снігом встигати
Відповісти
Забагато чи замало - це не вам вирішувати. І на рахунок розуму, як показує життя, якраз підприємцями стають ті, хто погано навчався в школі, згодом не отримав належної вищої освіти, як правило не знайшов нормальної високооплачуваної роботи, а тепер сидить і пише тут тупі коментарі та ображається на муніципалів
Відповісти
В особистому житті в тебе все гаразд?
Відповісти
Так, дякую, все чудово. А вам співчуваю, судячи з вашого імені
Відповісти
Навіть видно що слідів на снігу немає що хтось заходив з працівників у магазини,видно що фото зранку до робочого дня.
Відповісти
Тут круто працює служба експлуатації найчистіше в місті!!!!
Навіть вже о 8:00 все вичещено. Не чекають нічого ніч всю працюють.Молодці !!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні