Які дороги Волині закрили через снігопади?

0
-4
Які дороги Волині закрили через снігопади?
Через сильні снігопади та різке погіршення погоди ускладнилася ситуація на дорогах Волинської області.

7 лютого задля недопущення надзвичайних ситуацій та щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод, Службою автомобільних доріг прийнято рішення про закриття руху на ділянці на автодорозі державного значення Т-18-02 /М-07/ - Маюничі - Велика Осниця - Красноволя - Колки - / Р-14/ - Копилля - Рожище - Торчин - Шклинь - /Н-17/ на ділянці км 110 до км 117 (Торчин-Білостік).

Як повідомив у коментарі “Волинь24” заступник начальника Служби автомобільних доріг Волині Юрій Ришкевич, через несприятливі умови погоди станом на 9 годину ранку 8-го лютого кількість доріг, де рух ускладнений, збільшилася.

“Ситуація ускладнилася. Через снігопади та сильний вітер утворилися перемети на деяких дорогах місцевого значення Іваничівського, Локачинського, Луцького та Горохівського районів. Там постійно працює техніка. Але сильний вітер практично зводить нанівець цю роботу”, - каже Юрій Ришкевич.

Поки хуртовина не припиниться, зазначають дорожники, проблеми з прохідністю волинських шляхів місцевого значення залишатимуться актуальними.

“За прогнозами синоптиків, вітер стихне тільки у четвер”, - розповідає заступник начальника служби.

Наразі, зазначають дорожники, проїзд шляхами державного значення забезпечений повністю.

Про зняття обмеження руху на дорогах області та про поточний стан справ на шляхах Служба автомобільних доріг Волинської області інформуватиме на своєму офіційному сайті.

У посиленому режимі на Волині працюють і рятувальники. Так, зокрема, 7-го лютого зі снігових заметів лише на дорогах Іваничівського району витягли два десятки автомобілів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні