У Луцьку комунальники цілодобово чистять дороги

0
-4
У Луцьку комунальники цілодобово чистять дороги
Для розчистки доріг від снігу у Луцьку залучили всю техніку комунальних підприємств, а також – приватних, які мають грейдери.

Про це у коментарі «Волинь24» розповів перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

«Ми готувалися до того, що замете все місто, бо чекали на серйозний циклон. Поставили на чергування усі сім автомобілів, які є в комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», також залучили додаткову техніку підприємств, з якими у нас є договори і які мають грейдери», – повідомив заммера.

За його словами, розчистку вулиць продовжать сьогодні вдень і також будуть чистити впродовж ночі.

«Цілу ніч мело, іще буде мести сьогодні та завтра. Техніка буде працювати увесь час, коли дозволять умови. На деяких ділянках важко розчищати, бо паркуються автомобілі. Але роботи з розчистки доріг не зупиняються, будемо продовжувати сьогодні увесь день, вночі і завтра вранці. З 10 лютого прогнозують серйозні похолодання до мінус 20 градусів і ми хочемо за цей період увесь сніг з дороги забрати, щоб він не примерз», – зауважив Тарас Яковлев.

Посадовець запевняє, що потужностей вистачить почистити всі дороги, а не лише центральні.

«Звичайно, будуть проблеми із розчисткою в дворах, бо там важко розвернутися технікою і там будуть працювати двірники вручну. Але всі комунальні підприємства зараз – в бойовому режимі, тому входи в під’їзди, виходи із дворів, зупинки – усе це ми розчистимо», – пообіцяв заммера.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні