--> Судитимуть лучанина, який обікрав хоспіс | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судитимуть лучанина, який обікрав хоспіс

0
10
Судитимуть лучанина, який обікрав хоспіс
На Рівненщині судитимуть волинянина, якого підозрюють у серії крадіжок.

25-річного лучанина підозрюють у трьох крадіжках в різних установах Дубна, - повідомляює прес-служба ГУНП у Рівненській області.

Слідчі Дубенського відділу поліції закінчили досудове розслідування та скерували до суду кримінальне провадження із обвинувальним актом за фактами крадіжок стосовно 25-річного жителя Луцька. Чоловікові, у якого за плечима вже є кримінальний досвід, загрожує п’ятирічне ув’язнення.

Волинян підозрюється у трьох крадіжках, які він вчинив у травні торік в установах Дубна. Зловмисник приїздив до райцентру виключно, аби наживитися за чужий рахунок.

Далеко в місто зловмисник не заїжджав, бо підходящих «об’єктів» для своєї злочинної діяльності вистачало на вулиці Шевченка, що при в’їзді зі сторони Луцька. Він заходив в одну із адміністративних будівель, приглядався, де є незамкнений порожній кабінет, та викрадав мобільні телефони, гаманці, жіночі сумки. Після крадіжки швидко втікав з Дубна.

Таким чином від його протиправної діяльності потерпіли працівники пенсійного фонду, хоспісу та відділення одного з вищих навчальних закладів. Загальна сума завданих збитків становить майже вісім тисяч гривень.

Свою провину підозрюваний визнав повністю. До того ж волинянин уже був судимий за крадіжки та злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків.

За вчинені крадіжки досвідчений вже у цих справах молодик може опинитися за ґратами на п’ять років. Втім, остаточне рішення у цій справі прийматиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні