--> У Луцьку зловили злісного «рецидивіста» на чужому авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку зловили злісного «рецидивіста» на чужому авто

0
5
У Луцьку зловили злісного «рецидивіста» на чужому авто
Луцькі патрульні затримали чоловіка, який з 2016 року вже 52 рази порушував умови адміннагляду.

Вночі, 7 лютого, патрульні зупинили автомобіль зі знаком "Таксі", який порушив правила дорожнього руху, - повідомляють патрульні на своїй сторінці у Фейсбуці.

Адміністративний нагляд здійснюється над особами звільненими з місць позбавлення волі і може передбачати: заборону залишати будинок у визначений час, заборону перебувати у визначених місцях району чи міста; заборону виїзду чи обмеженням часу виїзду за межі району (міста) в особистих справах; необхідність реєстрації в міліції від одного до чотирьох разів на місяць.

Окрім того, що чоловік залишив місце проживання, він ще й сів за кермо чужого автомобіля без жодних документів.

Патрульні з’ясували, що 26-річний чоловік взагалі не має документів на право керування, тож на нього винесли постанову за відповідною статтею. Автомобіль він позичив, аби «поїхати по справах».

Також поліцейські встановили, що затриманий мав проблеми з законом і був засуджений. Наразі до 2018 року над особою встановили адміністративний нагляд із забороною залишати місце проживання.

З моменту встановлення нагляду, а це серпень 2016 року, чоловік уже 52 рази порушував його умови. Усі матеріали по цій справі патрульні сформували й направили в районний відділок поліції.

Адміністративний нагляд здійснюється над особами звільненими з місць позбавлення волі і може передбачати: заборону залишати будинок у визначений час, заборону перебувати у визначених місцях району чи міста, заборону виїзду чи обмеженням часу виїзду за межі району (міста) в особистих справах, необхідність реєстрації в міліції від одного до чотирьох разів на місяць.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні