Лучани скаржаться на неіснуючі маршрути, - чиновник

4
-1
Лучани скаржаться на неіснуючі маршрути, - чиновник
Лучани продовжують нарікати на роботу маршруток.

Про це у вівторок, 7 лютого, повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьк» Лариса Карп’як, - повідомляє Район.Луцьк.

Нарікали лучани на відсутність маршрутів, великий інтервал та порушення графіків руху, відсутність автобусів на кінцевих зупинках, відсутність навігаторів, неналежну поведінку водіїв та порушення правил дорожнього руху.

Натомість начальник управління транспорту Анатолій Миронюк зауважив, що третина скарг містян стосується маршрутів, яких уже не існує.

«Третина скарг надходить на маршрути, що уже не існують, а частина петицій стосується компетенції обласної адміністрації», – наголосив чиновник.

У зв’язку з цим секретар міськради Юлія Вусенко попросила оприлюднити зміни, що стосуються міських маршрутів, щоб надалі уникнути такої ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не влада а виродки познімали маршрутки з села , коли вже чванливе чиновницке бидло просто буде працювати , а не шукати собі вигоду???
Відповісти
Маршрут закрили, а автобуси курсують. Перевірте - це мешканці помилились, чи чиновник не в курсі, що працюють тіньові маршрути (кажете збитково по 3 грн їздити?)
Відповісти
З часу коли зайняв посаду Іван Мирка якість перевезень впала як мінімум в два рази. А сам Ваня збагатився як в мінімум в пять разів. Дивіться декларації.
Відповісти
Причому тут Мирка до міських маршуток?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні