Будемо готуватись до виборів, - в.о. луцького мера Юлія Вусенко

7
-2
Будемо готуватись до виборів, - в.о. луцького мера Юлія Вусенко
Протягом 15 днів секретар Луцької міської ради повинна відправити подання до Верховної Ради щодо організації позачергових виборів міського голови.

Про це Юлія Вусенко розповіла в коментарі «Волинь24».

Зокрема, посадовиця зауважила, що зараз не має часу думати про політичні маніпуляції, адже потрібно працювати.

«Місто – це живий організм і зупинки ні на хвилину не може бути, всі повинні більше думати про лучан, а не політичні питання», - наголосила в.о. міського голови.

А от, чи правдиві чутки про плани "УКРОПу" усунути Юлію Вусенко з посади секретаря, посадовиця каже, що це питання не до неї, а до представників фракції «УКРОП». Втім, вона заявила, що ситуація у Луцьку непроста.

«Ви ж розумієте, що таке ситуація, коли в обласному центрі немає міського голови. Є норма закону, яка передбачає , як відбуватиметься керування містом до призначення позачергових виборів. Але розуміючи, що політична ситуація непроста, можливо будуть маніпуляції, спекуляції інформацією», - підкреслила секретар ради.

«Не скажу, що жодних змін в місті не буде, адже такий виклик пережити непросто, але жодних причин для хвилювань немає. Ми готуватимемось до наступних виборів. Я ж як секретар ради протягом 15 днів повинна відправити подання у Верховну Раду щодо організації виборів. І сподіваюсь, що Верховна Рада зорієнтує хоча б неофіційно, коли будуть вибори», - зауважила посадовиця.

З її слів, вибори у Луцьку можуть провести паралельно з виборами до об’єднаних територіальних громад на Волині.

«Лучанам потрібно бути виваженими, дивитись, аналізувати і в кінцевому результаті зробити правильний вибір», - резюмувала вона.

Нагадаємо, журналіст Антон Бугайчук вважає, що фракція «УКРОП» намагатиметься змінити секретаря Луцькради ще до виборів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не треба обзивати жінку, а те що людина без досвіду та вміння керувати факт, не міська рада в крутому становищі залишилась, а громада міста. Так, що квота довіри в мене особисто до укропу, а вусенко і тій дитячій збірній заступників голови треба задуматись, що "шапка не поїх розміру".
Відповісти
Скажи про досвід керування тим людям які голосували за товстенюка(яких було немало до речі), в тіпа явно досвіду багато.
Як можна бути настільки примітивним, щоб довірятися комусь, лише через бренд організації??
А про "досвідчених" укропівців запитайте в журналістів, які щоб потрапити в облраду на засідання до палиці проходять перевірки
Відповісти
Ніяких Палиців нам не треба і ніяких Вусенко-це одне і те саме,Яковлєва та Григоренка пора по судах почати. ..водити за всі махінації.Треба зовсім нову людину,не Вусенко,не Поліщуків,не Палить,не Товстенюків...Це чесно жах.Садового б в Луцьк!
Відповісти
укроп - це клоака
Відповісти
Ти хвора. До чого тут Укроп?
Відповісти
ПРИПИНІТЬ БАЗІКАТИ! МИ УВАЖНО СПОСТЕРІГАЄМО ЗА СИТУАЦІЄЮ -- банюки не пролізуть на це відповідальне місце .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні