Гунчик в рейтингу губернаторів - шостий з кінця

2
-2
Гунчик в рейтингу губернаторів - шостий з кінця
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик посів 19 сходинку в рейтингу губернаторів, який нещодавно оприлюднив Комітет виборців України.

"Рейтинг діяльності голів ОДА за 2016 рік" Комітету виборців України очолили керівники Харківської, Львівської та Кіровоградської областей, повідомялє Цензор.Нет.


Найгірші результати в очільників Чернівецької, Полтавської та Херсонської облдержадміністрацій

Як повідомляє КВУ, перше місце посіла голова Харківщини Юлія Світлична. Харківська область показала найвищі соціально-економічні показники поміж інших регіонів. Окрім того, Світлична увійшла до групи лідерів за оцінками експертів.

Також, зазначається у дослідженні, у п'ятірці лідерів Олег Синютка (Львівщина), Сергій Кузьменко (Кіровоградщина), Степан Барна (Тернопільщина) та Геннадій Москаль (Закарпаття).


Останнє місце, за даними дослідження, посів очільник Херсонщини Андрій Гордєєв. У групі аутсайдерів також Олег Гончарук (Івано-Франківщина), Олексій Муляренко (Рівненщина), Олександр Фищук (Чернівецька обл.) та Валерій Головко (Полтавщина).

За словами гендиректора КВУ Олексія Кошеля, планується, що дані проекту у подальшому публікуватимуться щоквартально, а за результатами року публікуватиметься підсумковий звіт. Звіти надсилатимуться керівникам облдержадміністрацій, щоб вони могли побачити недоліки своєї роботи, а також Президенту і голові уряду задля ефективнішого контролю за діяльністю керівників регіонів.


"Ми очікуємо, що рейтинг допоможе керівництву держави ефективніше оцінити роботу керівників облдержадміністрацій та приймати відповідні управлінські рішення. Громадськість, у свою чергу, матиме додатковий інструмент контролю та підстави для порівняння місцевої влади", – зазначив він.

Проект КВУ "Рейтинг діяльності голів ОДА за 2016 рік" має на меті оцінити рівень управлінської ефективності представників виконавчої влади на місцях. Оцінка роботи керівників областей складається з двох компонентів: показників соціально-економічного розвитку регіону та результатів опитування 245 місцевих експертів – політиків, журналістів, громадських діячів та активістів. З повним звітом з результатами дослідження можна ознайомитись на сайті Комітету виборців України www.cvu.org.ua.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А розуму не вистачає зробити, щоб коли клікнеш на фото, то щоб воно збільшилось???
Відповісти
Посилання на це потрібно давати, а не те що ви там подаєте!!!
http://cvu.org.ua/uploads/%D0%9A%D0%92%D0%A3_%D0%97%D0%B2%D1%96%D1%82_%D0%9E%D0%94%D0%90.pdf
сторінка 48-49
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні