У волинському селі оновилася ікона: ризи святого стали кольоровими

2
1
У волинському селі оновилася ікона: ризи святого стали кольоровими
60-літня ікона Святого Миколая, що висіла на стіні господарської будівлі мешканця села Підсинівка Старовижівського району, оновилася.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП.

На факт імовірного чуда звернув увагу місцевий священик Іван Зеленко під час окроплення йорданською освяченою водою домівки Сергія Королюка.

Батюшка помітив образ святителя Миколая Чудотворця на стіні господарської будівлі. Він виглядав старим, проте ризи угодника Божого були яскравими, «немов хтось розмалював».

Мати господаря, поглянувши на реліквію, зазначила, що раніше ризи святителя були не такими, а, швидше, чорно-білими. За словами жінки, іконі більше 60 років.

Коли за декілька днів після візиту душпастиря, омофор на образі оновився повністю, Сергій вирішив передати святиню до храму Різдва Йоана Хрестителя, що в рідному селі. Прийнявши її, о. Іван відслужив перед іконою акафіст Миколаєві Чудотворцю.

Зараз образ перебуває у цій же церкві й кожен може помолитися перед ним. Згодом у Божому домі облаштують місце саме для оновленої святині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це уже повна клініка пора до психіатра, а краще зразу прямо до Бога на небо
Відповісти
Що саме клініка??? Те що ікона оновилася? По всьому світі таких чудес багато!!! Тут питання у вірі)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні