Напакували торби і ледь не побились, - лучанка про малозабезечених, які забрали одяг із соціальних контейнерів

16
2
Напакували торби і ледь не побились, - лучанка про малозабезечених, які забрали одяг із соціальних контейнерів
Волонтерка Олена Кравчук розповіла, що малозабезпечені, які розбирали одяг із соціальних контейнерів, ледь не побилися за речі.

Про це вона написала на своїй сторінці Вконтакте.

«Сьогодні кілька сімей отримали необхідний одяг, дякую всім хто прийшов, незважаючи на холод. Але вразило мене до щему серця інше, коли люди почали сваритися і ледь не битися за одяг між собою, це було дуже неприємно», - написала активістка.

Вона зазначила, що їй довелося відлучилися на годину і за цей час люди напакували торби і пішли:

«Дехто як саранча, бо по-іншому важко назвати, прибігли, напакували торби і побігли, не дочекавшись мене, щоб сфотографувати, волонтери для них були не указ, вони навіть не спромоглися знайти часу, щоб допомогти пофасувати речі для інших, головне, щоб взяти собі, тому таким людям дорога до нас закрита, оскільки це непорядно, а мені боляче до сліз. Люди, будьте людьми!», - зазначила Олена Кравчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
совкові жлоби, які робити не хочуть.
Відповісти
А для чого їх фотографувати? Щоб показати свою "роботу" перед грандодавальниками?
Відповісти
Пане Андрію! Проект соціальні контейнери - моя власна ідея, тому перед ніякими "градоначальникамт" я не звітую, а фотографую для звіту лучанам, які приносять речі. Дякую за Вашу увагу!
Відповісти
"...не дочекавшись мене, щоб сфотографувати..." - майже по Фрейду. Кравчучка показала, що ця акція проводилась не для малозабезпечених людей, а задля власного піару. І окрім того, в Кравчук повністю відсутня совість, для чого на загальний огляд виставляти нужденних людей, щоб ще більше принизити??!!
Відповісти
Ні, пані Лесю, не для того, щоб принизити, бо для тих, що потребують і збираємо речі, а для фотозвіту лучанам, які мають знати, куди йдуть речі!!!
Відповісти
їй довелося відлучитись на годину, щоб занести найбільш цікаві речі з того контейнеру у власний магазин секонд-хенду.
Відповісти
Шановний коментатор, я відлучилася, щоб віддати останню шану нашому меру Миколі Романюку, тому майте хоч трохи поваги і совісті.
Відповісти
А хіба не можна було в інший день проводити свою піар-акцію, а не у день трауру? Чи дуже необхідно було поповнити асортимент магазину?
Відповісти
Поприбігали ті, хто секондом торгує. От і билися
Відповісти
Якось показували передачу як це роблять закордоном. Власник магазину, який виставляє речі для малозабезпечених,контролює цей процес, записуючи кожного хто приходить та бере одяг, тобто в одні руки не відпускає більше дозволеного,для того щоб хватило усім і людина має право не частіше двох разів прийти по речі які не повторюються . Можливо при таких правилах менше буде зловживань і вистачить усім .
Відповісти
Чому всі накинулися на дівчину. Важко починати щось таке. Може і зробила якісь помилки. Нічого,виправить. А фотозвіт можна відсилати на вимогу, а не публічно. Але ідея хороша. Доведеться Вам звикати до різних людей. Терпіння Вам.
Відповісти
Якщо хоч одна людина мала можливість отримати, те в чому мала гостру необхідність - значить вже недарма
Відповісти
Налетіла саранча,обгадила.Читати гидко.Вам,Олено,наснаги в роботі,потрібну справу робите.Не звертайте уваги на диванних писак.
Відповісти
"таким людям дорога до нас закрита" - Олено, ви це серйозно? Так ви благодійністю займаєтеся чи вибірковістю:одним дам, іншим не дам????
Відповісти
Правильно,нема чого таких людей впускати.Є дійсно бідні люди,які потребують допомоги,але вони навіть соромляться її взяти.А всякі хапуги думають,як їм побільше відхопити.Головне ж безкоштовно!
Відповісти
Хто людям допомагає, той тратить дарма час!... вам подякували за вашу роботу??? Обісрали всіх і вся!!! Людиська! Нема слів! Візьміть і покажіть як треба , а ми потім обсудимо!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні