Луцькі школярі підгодовували звірів у лісі

0
10
Луцькі школярі підгодовували звірів у лісі
Луцькі школярі їздили з гостинцями до звірів.

Ініціатором поїздки стали міський центр туризму, спорту і краєзнавства та Волинський туристичний клуб «МИ», - повідомляє прес-служба волинських лісівників.

Керівник турклубу Руслана Мельник оголосила про збір гостинців. Тож у день виїзду біля Луцької ЗОШ №23 малі і дорослі несли пакуночки із зерном, овочами, фруктами, сіллю, різними смаколиками.

Звісно, тварин підгодовують місцеві єгері. Тільки у ДП «МГ «Звірівське» лісові мешканці з’їдають до 100 тонн харчів, проте гостинці, привезені небайдужими, урізноманітнять їх харчування.

Директор мисливського звірогосподарства Сергій Байцим каже, що цієї зими таких акцій було чимало.

У свою чергу Руслана Мельник та її однодумці акцентують, що такі акції корисні не тільки можливістю допомогти диким тваринам, а тим, що це – своєрідна розрядка від буденності.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні