--> Волинське місто не прийняло львівського сміття | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинське місто не прийняло львівського сміття

0
0
Волинське місто не прийняло львівського сміття
У Камені-Каширському відмовили меру Львова Андрію Садовому, який просив допоги у захороненні твердих побутових відходів.

Про це пише Район.Камінь-Каширський

До Камінь-Каширської міської ради звернувся мер Львова Андрій Садовий з проханням тимчасово допомогти львів'янам у захороненні частини твердих побутових відходів.

Оскільки, як зазначається у зверненні, захоронення сміття на Львівському міському полігоні припинено рішенням суду через зсув твердих побутових відходів.

Впродовж останніх семи місяців Львівська міська рада спільно з перевізниками намагаються вирішити цю проблему.

Львів знайшов розуміння та підтримку в окремих територіальних громад. Але зараз ситуація загострилась, тому Садовий і просить тимчасової допомоги у захороненні частини твердих побутових відходів.

Виконавчий комітет Камінь-Каширської міської ради обговорив прохання Львівського міського голови, однак відмовив у його задоволенні.

Відтак голова Камінь-Каширської міської ради Василь Бондар відповів у листі Андрію Садовому, що, на жаль, існуючий полігон ТПВ Каменя-Каширського є невеликим по об'єму і хоч зданий в експлуатацію у 2011 році, а вже заповнений приблизно на половину. Тож прийняття ТПВ із інших територіальних громад скоротить термін його експлуатації.

"Прошу Вас з розумінням поставитися до рішення виконкому Камінь-Каширської міської ради, " – зазначив у листі Василь Бондар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні