У Луцьку вшанували визволителів міста від нацистів

0
1
У Луцьку вшанували визволителів міста від нацистів
У Луцьку відзначили 73-ю річницю визволення Волині від нацистських окупантів.

Урочистості з цієї нагоди відбулися сьогодні, 2 лютого, на меморіальному комплексі «Вічна Слава», - пише Волинський інформаційний портал.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять жертв Другої світової війни та тих волинян, які безпосередньо брали участь у бойових діях задля звільнення рідної Волині від нацистів.

Подякували за подвиг ветиранів і представники міської Влади. Опісля священики відслужили на меморіалі панахиду, а присутні поклали квіти до пам’ятного знаку «Поранений солдат».

«Може, дехто і сказав би, що нам треба забути те, що в минулому, треба переживати і вболівати за теперішнє. Та, як нас вчать наші діти та прадіди, якщо немає минулого, то немає й майбутнього. Тому, низький уклін тим, хто у нашій пам’яті закарбований на довгі роки», – сказав священнослужитель.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні