--> Суд не випустив Даура Марганію з-під варти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд не випустив Даура Марганію з-під варти

16
-5
Суд не випустив Даура Марганію з-під варти
Апеляція залишила рішення суду: тримання під вартою 60 діб до внесення застави.

Під вартою затриманих триматимуть до внесення застави – 420 тисяч гривень за Марганію і 128 тисяч за Підгалюка, - написав у Фейсбуці активіст Олександр Ніколайчук.

«Адвокат Сорокопуд стверджує, що грошей для внесення застави немає. Даур тисне на жалість суддів. Говорить, що хоче бачитися із сином, з яким по факту практично не бачиться, тому йому потрібна свобода», - зазначив активіст.

Він додав, що у суді три ряди зайняла «група підтримки» Марганії:

«Колоритні хлопці, які намагаються приховати обличчя та від вертаються від камери, не розуміють, що вони перебувають у публічному місці. Неоціненний скарб для правоохоронців по команді зібрали в одному місці», - написав Ніколайчук.

Нагадаємо, у Луцьку арештували злочинців-рецидивістів, які за місяць вкрали більше півмільйона гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Коли заспокоїться цей патлатий козел, а на суд до мігаса з рижиком не прибіг? А де активісти , зйомки?
Відповісти
На мігаса переключайтеся,вішати пора, на площі!!!)))
Відповісти
Головна новина в нашому світі,банда Даура Марганія з двою людей! А ці дешеві публікації по просьбі людей,поливає брудом маму.Він і йому подібні знайомі з нею????Так сину ж не 14 років!!!Бридко читати це від дорослого, хоча й озлобленого чоловіка!
Відповісти
Я теж це читала. Так іде слідство, злочинці в сізо- дочекайтеся шановні активісти суда! У вас піти на суд це розвага! Сидите там і ржете!!!Са мовпевнені, наглі рижики і нікалайчуки)!!!!
Відповісти
Знаю його маму! Одна жінка виховує двох синів- напівсиріт.Вона сама краща кравчина в місті!!! Їй що тепер треба вийти на площу і просити вибачення у всього світу??? А ті хто пише- у вас ангели???? А Даур перший злочинець у світі??? Схаменіться людишки, ви оголосили вендетто???
Відповісти
Мабуть належне виховання дала сину,що з раннього віку красти почав! Та кравчиня вже б закрила рота і не відгавкувалась до людей!
Відповісти
Це той, що вже виховав належно????
Відповісти
А маму Тімощенко чи Порошенка не полощуть, що навчила красти?)))Їх не посадять, а пацани не сини крутеликів, будуть сидіти
Відповісти
Не гоже якоби чоловіка відкривати своє гнила хавало!!! Мабуть тільки на бухло і заробляєш бидлюк!
Відповісти
А ти їй особисто подзвони і скажи!))) Слабо? Тільки і можеш по клавішах клацати глибоко вихований бидлюкуватий чоловік!
Відповісти
А я б подзвонив мамі! І нехай беред всім світом вибачиться за неналежне виховання)) Ні одна мама поганого не вчить! А вбивць, насильників теж вчили? Що не належно виховала може сказати лише близька людина, яка спостерігала виховання
Відповісти
макаренко!!! пиши книжки по вихованню, закриють суди)))))
Відповісти
А ГАВКАТИ почав ніколайчук скрізь! В інтерв' ю газетам, в суді, у фейсбуці- писалися образи Дауру, адвокату, а тепер оце чудо дабралося до мами, жінки! А в коментарях гавкають атавісти- і всім мовчати???Якщо він не знає сім' ю особисто, то є люди які знають і з хорошої сторони. Але не оцьому стадо доказувати
Відповісти
Даур?Це так звати?
Відповісти
Ви ще не знаєте Даура???))) Все місто знає особисто!!!! І всю сім`ю!!!! Вам до ніколайчука і рижкова- розкажуть))) І ще за мігаса теж!)))
Відповісти
Чи дочекаємось суда?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні