--> ТОП-10 «псіхів», які ставили на вуха луцьку поліцію. 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ТОП-10 «псіхів», які ставили на вуха луцьку поліцію. 18+

12
9
ТОП-10 «псіхів», які ставили на вуха луцьку поліцію. 18+
Хто із затриманих луцькою поліцією запам’ятався найбільш зухвалою поведінкою?

Пропонуємо добірку “луцьких неадекватів”, яких останнім часом затримували луцькі поліцейські. За окремим затриманими просто “плаче сцена”, а деякі з них уже “прославилися” своєю поведінкою на всю Волинь.

1.Я НЕ П’ЯНА, Я РУМ’ЯНА: ДІВЧИНКА З МАТАМИ


У січні близько 2-ї години ночі на проспекті Відродження в Луцьу патрульні помітили нетверезу дівчину. На питання, чи все нормально, вона зреагувала агресивно, почала кидатися на патрульного. Відтак довелося хуліганку доправити у відділок поліції.

Там дівчинка влаштувала “шоу з матами”. “Посилала” всіх і куди тільки можна.

“Тварь ти кончена, зніми кайданки, будь ласка!” - кричала.

Далі дівчина пробувала перекидати столи та намагалися зняти кайданки самотужки.

Шоу для поліцейських вартувало ...протоколу за дрібне хулігантство та перебування у нетверезому стані.

2.СТРИПТИЗ У МІСЬКВІДДІЛКУ


Ця лучанка “увійшла в історію” тим, що 23-го грудня влаштувала стриптиз просто у стінах луцького відділку поліції.

Жінку затримали на вулиці за перебування у нетверезому стані у громадському місці, де вона чіплялася до людей.

"Я не знаю, за що мене затримали", - лементувала жінка вже у міськвідділку. Вона почала вигукувати, що сама "гола-боса" і грошей не має. Щоб довести, відклала куртку та ...підняла кофту. Мовляв, гола-голісінька...



"Не п'ю, не курю. 2 тисячі боргу перед ПриватБанком. Не знаю, з якої причини мене затримали, я не напісяла, не накакала на центральній вулиці",- говорила на підвищених тонах. Наприкінці пообіцяла виїхати з України та заявила, що вона єврейка, її права тут "ущемляють" та що вона завтра ж виїде "на євреї".

Зрештою, патрульні склали адмінпротокол за ст 173 КУПАП - дрібне хуліганство.

3. “Я ТЕБЯ ПОРУБАЮ, ДИЧЬ”, - СИН ПОКЛЯВСЯ ПРИНЕСТИ ПОЛІЦІЇ МАТІР ...В МІШКУ

"Я не сдохну, я еще всех переживу. Ты меня еще плохо знаеш. А ти мне, с***ка, б***дь, с самого детства сломала жизнь. Ты тварь! ...Я тебя убью, я отвечаю. Приду домой - тебя порубаю в ванне, дичь. И принесу ее в мешке вам", - такими словами молодий чоловік “розкидався” просто у стінах міськвідділку поліції.

Уночі 25-го грудня допомоги у самооборонівців попросила матір лучанина, яку той вигнав з хати. За її словами, той "розвів притон".

Той вів себе так неадекватно, що був доправлений у поліцію. Там молодий чоловік погрожував підірвати всіх: і частину Нацгвардії, і міськвідділ. Коли всі розійшлися, юнак просто стінах міськвідділу став обзивати матір та обіцяти її вбити, порубати у ванні та принести в мішку в поліцію. 

Жінку, яка дала йому життя, обіцяв "відправити у Верховну Раду ліверною ковбасою", пустити по світу бомжихою.



"Я боксер, борец и рукопашник. Поняла, ты!.. Закрой свое е...ло, а то поедешь к Пану Курчаку в Верховну Раду, б***дь, ливерной колбасой. Ты с***а, дичь, будешь бомжихой и сдохнешь. Я тебе клянусь!" - запевняв неадекват.

І хоч матір спершу мала намір написати заяву, щоб сина затримали, зрештою після погроз вона відмовилася. Молодого чоловіка відпустили додому.

4. “БЕЗ ГРОШЕЙ НЕ ДАМ!” - КРИЧАЛА БАРИШНЯ ПОЛІЦІЯНТАМ


Ця жінка “відпочивала” у компанії луцьких бомжів на вокзалі.

Так якщо її “колеги” на прохання залишити приміщення вокзалу відреагували спокійно, зібрали нехитрі пожитки й пішли, то ця “баришня” бомжуватого вигляду поводила себе неадекватно, кричала та обзивала самооборонівців.

Оскільки пані не трималася на ногах, то її посадили у машину нацгвардійців, які саме патрулювали місто в районі вокзалу.

Та ж раптом стала кричати: “Дайте касу! Я без грошей вам не дам!”, подумавши, що підловила клієнта, котрий спокусився на її “красу”.

5.БЛАЖЕННИЙ ІЗ ЛУЦЬКОГО ВОКЗАЛУ

Цей сивочолий чоловік спав під лавкою на луцькому вокзалі.

Щоб поцікавитися, чого це він там заснув, луцькі патрульні витягли його з-під лавки.

Той же одразу приголомшив, бо впав на коліна і почав усіх благословляти, тримаючи в руках ікону. Мовляв, повертається з монастиря... Хрестив та молився, аж поки не з’ясувалося, що той не має документів.

Почувши, що його просять до міськвідділку для встановлення особи, той з молитви перейшов на добірний мат, не випускаючи ікони з рук.

Уже в стінах міськвідділку чоловік запевнив, не моргнувши оком, що матів навчився ...в монастирі. Правда, не уточнив, в якому.

А ще додав, що сам з Тернополя, і “воював” на Майдані, щоб “людей у тюрмах не вбивали”.

6.“НЄВЕСТА” НАПАЛА НА ПОЛІЦІЮ


Лучанка так відзначила “дєвішнік” у луцькому клубі , що прославилася за одну ніч і за тиждень перед весіллям.

Кілька годин не вщухав скандал у луцькому нічному клубі «Версаль»: гостя, яка відпочивала тут, поконфліктувала зі знайомим, опиралася охороні, яка хотіла її вивести, а згодом напала і на поліцію, яка приїхала її втихомирювати. 

Інцидент відбувався у ніч на неділю, 20 листопада. Дівчина святкувала у "Версалі" «дєвішнік» - наступної п’ятниці у неї заплановане весілля. 

Забирати її з нічного клубу приїхав наречений з друзями – у тих, своєю чергою, щойно закінчився «мальчішнік». Підігріті алкоголем молоді люди щось не поділили: Оля стала сваритися і шарпатися з одним з друзів нареченого. 

Втрутилася охорона, але все закінчилося подряпаними обличчями і шиями «сек’юріті». Оля вела себе вкрай агресивно і вимагала «не чіпати її», дряпалася і билася. Охоронці викликали поліцію. 


7. “МІЙ ЧОЛОВІК, ХОЧУ - І Б’Ю”

Патрульна поліція помітила лучанку поблизу луцького бару “Наталка”.

Та з двома подружками лупцювала чоловіка. Як з’ясувалося згодом, свого власного чоловіка.

“Баришня” так розбушувалася, що обізвала патрульних поліцейських, котрі до неї підішли, невідь-якими словами.

“Мій чоловік, хочу - і б’ю”, - заявила та з добірними матами.

Зрозумівши, що дружину затримують, чоловік попросився і собі в поліцію. А якщо не заберуть, погрожував розбити патрульним автомобіль.



У відділку поліції лучанка не шкодувала нецензурщини для поліцеських, поводила себе неадекватно.

“Во! Мої глаза тебе запомнили. Я тобі сказала, завтра мій брат прийде, він тобі, с**ка, голову розірве”, - кричала та.

“Мій брат, б**дь, через тебе погіб, шоб твою звєзду на лобі, п**ду, захистити”, - кидалася на поліцейських лучанка.

8. ГОРЕ-БЛАГОДІЙНИК ПРИЛИП ДО ПІДЛОГИ


Луцьким патрульним повідомили, що з магазину, по вулиці Гордіюк невідомий украв скриньку з грошима, передбаченими на благодійність.

У той час, коли поліцейські передивлялися відео з камер спостереження, надійшов ще один виклик. Повідомляли, що у будинку, поблизу цього магазину, невідомий вдирається до квартири. Коли прибули на місце події, побачили тут саму особу, що й на камерах в магазині. 

Чоловік чинив супротив поліцейським, довелося застосувати силу, одягнути кайданки. Уже в міськвідділку він не хотів сідати на лавку, ліг на підлогу й лежав. Ледве відірвали “благодійника” від підлоги.

9. ШАМПАНСЬКЕ, СПУЩЕНІ ШТАНИ І ...ДРАМТЕАТР

Під ранок 1-го січня на сходах Волинського облмуздрамтеатру спав п’яний чоловік...

У нього чомусь були спущені штани і труси, навколо валялися порожні пляшки з-під шампанського, і сам нещасний теж був облитий із ніг до голови цим святковим напоєм.

Чоловіка підібрали і доправили до наркодиспансеру для госпіталізації. Він був настільки п’яний, що не міг вимовити і слова. 

10. РОЗГРОМИВ АВТОСТАНЦІЮ


Надвечір центральну автостанцію на вулиці Конякіна розгромив молодий чоловік.

Чоловік, добряче хильнувши, піднявся із зали очікувань на другий поверх, де взявся громити все, що втрапило на очі. За словами очевидців – друзки летіли від усього: крісла, двері, столи.

Він чіплявся до людей і затіяв бійку з кількома пасажирами, які чекали автобуса. Хтось із них і викликав поліцію.

Патрульні одразу знайшли дебошира. Він також почав ображати полісменів та намагався втекти. Тож на зловмисника одягнули кайданки і повезли у міськвідділ поліції.

Виявилось, що чоловік 1988 року народження і сам мешкає у Локачинському районі. Молодик продовжив вести себе агресивно і просто посеред міськвідділку почав розмахувати руками і ногами, намагаючись вдарити полісменів.

Поліцейські були змушені повалити його на підлогу та зв’язати ноги, аби не «брикався». Але той продовжив словесно ображати поліцейських і навіть погрожував розправою. 

Зрештою, на нього склали кілька протоколів.

Передрук заборонений
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я так зрозумів коментарі під цією публікацією ви не будете ставити?
Відповісти
Ніхто не видаляв ніякі коментарі, пробуйте писати ще.
Відповісти
Ті коментарі, які не подобаються редакції
Відповісти
Скажіть, а тексти у вашому виданні перед публікацією хтось вичитує? Літредактор або коректор? Бо у них купа помилок. По-перше, "псіхі" пишеться через "и" - психи правильно буде. По-друге - "баришня" - слово російське. Його український варіант - панянка, панночка, жінка, дівиця. Зверніть на це увагу. Бо не вперше халтурите. Читати соромно!!!
Відповісти
Та ви що? Тут журналісти меееегааааа грамотні у всіх розуміннях: і в граматичному, і в юридичному... У всіх тандартах яких тільки можна!
Відповісти
Цікава публікація, шкода що Поліщучку не вписали в ряди, якраз її контенгент.
Відповісти
То треба було вписати, це б підкреслело вашу дибільність!
Відповісти
Відео № 3. Я знаю цього гопніка!)
Відповісти
Скільки заплатили поліції, щоб мати можливість оперативно знімати відео і інформашки клепати?
Відповісти
Назбирали пяних тьоток, дівчат по клубах, бомжів та всяких неадекватів. Потім показали їх на увесь світ і "раденькі бо дурненькі" - це що? Звіт про вконану роботу поліції? Де реальні злочини. Чи їм зарплати платять за те, щоб вони з-під лавок бомжів діставали та возили у міський відділок на новеньких маинах за державний бензин! Клоуни! Ще й вдео журалістам зливають!
Відповісти
Які там журналісти....
Відповісти
Які мусора дибіли.себе позорять.краще злочинців ловили.а там стільки брехні написали уроди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні