Волинські депутати взяли участь у благодійному аукціоні

1
-2
Волинські депутати взяли участь у благодійному аукціоні
Волинські та луцькі депутати взяли участь у благодійному мистецькому аукціоні.

У Луцьку провели благодійний аукціон «ART Talents collections/Sale-exhibition».

Нагадаємо, гроші виручені з продажу картин планують використати на створення центру іпотерапії дя дітей з вадами розвитку ГО Сильні діти.

В аукціоні взяли участь депутати Луцької міськради і Волинської облради.

"Не міг залишитися осторонь, коли діти потребують допомоги. Дуже люблю волинську природу, тому і обрав саме таку картину", - розповідає депутат обласної ради Юрій Ройко.



Ще одна людина небайдужа і чуйна до чужих проблем придбала витвір мистецтва - картина Alena Sun "Божья коровка. Благодать" - депутат міської ради Микола Яручик.



"Допомога дітям з особливими потребами завжди в пріоритеті для нас. Адже це ті квітки, які потребують особливої уваги. А іпотерапічний комплекс - це взагалі стратегічний крок до нормального життя кожного з них", - каже голова благодійного фонду Петра Нестерука "Дізар" Юлія Міндюк.

"Ми не могли залишитися осторонь і наш фонд придбав чудову картину Луцький замок, Маргарити Паламарчук", - додає вона.



Депутат міської ради Сергій Шкода з дружиною Іванкою обрали роботу Марини Лактіонової "Очікування"!



"Любимо цих благородних тварин, навіть вдома маємо вже невелику колекцію. А наразі це і дуже символічно, адже гроші підуть на іпотерапічний комплекс для діток", - каже Сергій Шкода.

"В пріоритеті благодійної діяльності депутата міської ради Андрія Покровського допомога дітям, дітям сиротам та дітям з обмеженими властивостями. Тому ми і не могли залишитися осторонь такої необхідної справи, створення центру іпотерапічної допомоги", - сказав помічник депутата Тарас Шкітер.



"Лучанка Тетяна Корбус придбала картину Юрія Чайки "Лорд на коні" також на благодійність. Щирості лучан немає меж! Щоб сталося з нашою державою, якби не наш душевний народ", - пише у Фейсбуці Катерина Дулапчій.





Нагадаємо, дату проведення благодійного аукціону «ART Talents collections/Sale-exhibition» аукціону переносили з 22 січня на 28.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
їм не повезло, але добру справу зробили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні