--> За кого лучани проголосували б на виборах мера у першому турі, - опитування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

За кого лучани проголосували б на виборах мера у першому турі, - опитування

16
7
За кого лучани проголосували б на виборах мера у першому турі, - опитування
Лучани протягом тижня брали участь в опитуванні про майбутнього мера міста на сторінках інтернет-видання "Волинь24".

Усього в опитуванні взяли участь 2180 людей, які обирали між 8 запропонованими кандидатами.

Так, якщо вибори відбулись би наступної неділі, то найбільше голосів отримав би Тарас Яковлев. За результатами опитування він отримав 24% голосів – його обрали 522 респонденти.

Наступний претендент на посаду мера – Ігор Поліщук, в нього 510 голосів і 23%.

За Сергія Адамчука свій голос віддали б 411 респондентів, які складають 19% опитаних.

По 8% голосів отримали Богдан Шиба і Микола Федік, за яких проголосували 169 і 173 користувачі відповідно.

Юлія Вусенко
, Валерій Богдарук і Павло Данильчук отримали по 6% голосів.

Незабаром інтернет-видання "Волинь24" проведе "другий тур" опитування про кандидатів на посаду мера Луцька.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну так оно где-то и есть. Полищук vs Яковлев. Ждём второго тура.
Відповісти
Шановні! Цікавтесь відгуками в соцмережах про діяльність тих, за кого збираєтесь голосувати! Тільки не Яковлева обирайте! Це людина-хамелеон! Він змінює окрас в залежності від обставин! Це чиновник, якого виховала стара система. Подивіться його декларацію - в останні дні подачи якої він переписав машину на дружину, яка сидить у декреті. Його статки, а саме готівка не відповідає можливостям людини, що ніколи не працювала у бізнесі, а працював контролером газового господарства, оператором ЕОМ та майстром ремонтного цеху. І раптом з 2007 року потрапляє в Луцьку міську раду на посаду начальника відділу з енергозбереження. Через 2 роки у 2009 році переведений на посаду заступника директора департаменту економіки, начальника відділу майна міської комунальної власності Луцької міської ради - тепленькі місця!!!! Він випробував систему совєтів, кучмівську, януковську, він і при нинішній не пропаде! Потрібні люди у владі, які в жодній системі не працювали! Не бійтеся обирати нових! Гірше не буде!
Відповісти
Повна проплачена заказуха від Яковлєва! Тільки повний дебіл може проголосувати за такого "авторитета".
Відповісти
А куди діли Григоренка, Яручика, Токарського???
Відповісти
І як же так сталось, що за ніч за Яковлева проголосували більше 100 чол. Жесть!!! Та за нього і свої не будуть голосувати знаючи який він професіонал!!!!
Відповісти
Це не достовірний рейтенг щодо Яковлева і це в коментарях пітдтвердили знаючі люди, Романюк є Романюк (це ще той жук і авторитетний жук), а його заступник ну ніяк не тягне на очільника міста, немає ні авторитету ні фахофих знань і найголовніше немає команди і це факт!
Відповісти
По рейтенгам вже очивидно що буде два кандидати на посаду міського голови, Яковлев і Поліщук, вибір лучан на мою думку очевидний інтелектуал проти не чесного чиновника, комсомольця і дуже не порядного чоловіка Тараса який не одну людину посоромив і кинув!
Відповісти
Цілий тиждень лідирув Адамчук, а за останню ніч - Яковлев і Поліщук стали?
Відповісти
Шановні лучани,нічого спільного з реальним станом речей подібні*опитування* та *дослідження* не мають,оскільки вони документально не підтверджені(дозвіл,замовник,протокол,звіт тощо).тому рано чи пізно організатори подібних маніпуляцій колективною свідомістю відповідатимуть,в т.ч і видання.які їх розповсюджують,докази ми збираємо,а Вам просто треба розуміти - хто.і для чого це робить? і що ,насправді,жодного потенційного кандидата в мери в цьому списку НЕМАЄ.
Відповісти
Це все піар,щоб ви звернули увагу на цих ворюг.Та ні за кого,вон вся олігархи і злодії. Кожен,що при кориті-то краде.Хай свої статки віддсть,які не відповідають його доходам-де взяв вкрав.Але в нас-це неможливо.Для чого ці деклараці,коли нікого не судять і не забирають накрадене.Сміх та гріх.
Відповісти
Полішук-це дно.
Відповісти
Поліщук _жидівська морда. Може досить жидів? Накерували вже
Відповісти
Полищук посыльный,зачем клоун на таком посту?
Відповісти
Якщо Поліщук єврей , тоді ми всі китайці і ти Юля на дні теж
Відповісти
Знаю Адамчука з часів виборчої кампанії Нашої України, дуже мєрзкий тіп, гроші агітаторам не доплачував перший місяць. Хто з ним співпрацював тісніше такі історії розказували.... Шкода, що перспективна партія обгадилась з лідером на Волині. Інші також не кращі, бачу тут один варіант - всіх на детектор брехні в прямий ефір, як пропонувала Богомолець перед президентськими виборами
Відповісти
ШИБА - хай поверне проценти від взятих кредитіві і кошти під камери зовнішнього спостереження по Луцьку.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні