В Ковелі вкрали вуличні ліхтарі

0
0
В Ковелі вкрали вуличні ліхтарі
В Ковелі невідомі вкрали ліхтарі нічного освітлення.

В ніч з 30 на 31 січня, в ковельському парку Шевченка вкрали три ліхтарі, - про це на своїй сторінці у Фейсбуці секретар міськради Віра Федосюк

«У Ковелі в парку Шевченка цієї ночі невідомі зняли три ліхтарі, які були встановлені торік. Сума матеріального збитку становить понад десять з половиною тисяч гривень», – написала вона.

За словами жінки, як повідомив начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, два світильники зникли, один – розламаний – був знайдений на території парку.

Стернічук просить мешканців міста, яким щось відомо з цього приводу, звертатися у поліцію. «Це допоможе швидше виявляти зловмисників та притягувати їх до відповідальності. А тих, хто стає свідком таких злочинів, зупиняти прояви вандалізму і терміново викликати правоохоронців», – пише Федосюк.

"Варто зазначити, що в минулому році у парку Шевченка замінили лампи на енергозберігаючі, продумали новий дизайн світильників. Освітлений парк і справді тепер неймовірно гарний. А особливого шарму у темну пору доби йому додають саме ліхтарі", - додає вона.

"Влада Ковеля закликає мешканців та гостей не нищити майно міста, а цінувати, як власне. Зробімо перший маленький крок до європейського майбутнього нашої держави, якого ми прагнемо. Європу в Україні ніхто, крім нас, не побудує. Усе починається з себе. До прикладу, кожен власник приватного будинку може і повинен прибирати прилеглу до його обійстя територію; кожен може і повинен викидати сміття до урни, а не на тротуар чи зелену зону; не нищити клумби; не ламати лавочки та не розбивати ліхтарі", – йдеться в дописі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні