Цінна обновка: донька волинського митника купила будинок і три ділянки

2
-5
Цінна обновка: донька волинського митника купила будинок і три ділянки
Донька начальника митного поста "Устилуг" Волинської митниці ДФСУ Сергія Гриценка наприкінці 2016 року придбала будинок і отримала три земельні ділянки поблизу Львова.

Про це йдеться у Держреєстрі речових прав на нерухоме майно, - повідомляє «Конкурент» з посиланням на «Наші Гроші. Львів».

Так, 27-річна Оксана Демчук (дівоче прізвище Гриценко) 1 листопада 2016 року придбала половину будинку площею 174,7 кв. м. в селі Зубра Львівської області. Іншим співвласником ймовірно є зять митника – Павло Демчук.

Також в реєстрі нерухомості вказано, що тоді ж вони придбали і ділянку в Зубрі площею 0,0807 га, а Оксана Демчук стала власницею ще 0,007 га. 15 грудня вона також оформила право користування земельною ділянкою поруч для проходу і проїзду (площа 0,0217 га).

Згідно з е-декларацією за 2015 рік, начальник митного поста є співвласником квартири площею 86,6 кв. м в селі Римачі (Волинська область). Решта нерухомості належить дружині Богдані Гриценко: квартира площею 52,2 кв м та гараж 12 кв м в Києві, будинок в селі Мельники площею 101,7 кв м, два будинки загальною площею в місті Любомль площею 44,7 та 73,6 кв м, а також дві земельні ділянки.

Сергій Гриценко володіє автомобілем "Фольксваген Туарег" 2008 року випуску та причепом, а дружина Богдана – "Тойота Кемрі" 2011 року випуску.

У 2015 році доходи отримував лише Сергій Гриценко – 66 тис грн зарплати та 99,75 тис грн процентів (на рахунку в "Приватбанку" має майже 35 тис дол).

Додамо, що 81-річна мати Сергія Гриценка Уляна є співвласницею ковельського ТОВ "Бетонник", де їй належить лише 0,06 %. Іншим співвласником є Юрій Шлюєв. Фірма займається виготовленням виробів із бетону.

Раніше бізнесом займалась і дружина Богдана. Згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, вона була співвласницею ТОВ "Добробуд-стиль", яке нині називається ТОВ "Укрдорс".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напишіть хтось точну адресу цього коня в формі. Заїдемо в гості, трусанемо. Давно пора це робити з такими уродами.
Відповісти
Підтримою,тільки тихенько щоб невспіли втікти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні