Трактор, цукор і бензин: за які покупки в мережі волинян «розвели» на гроші

0
4
Трактор, цукор і бензин: за які покупки в мережі волинян «розвели» на гроші
Шахраї видурили у волинян майже 17 тисяч гривень.

Усього за добу п’ятеро жителів області звернулися до правоохоронців із заявами про шахрайство, - повідомляє прес-служба ГУ НП.

30 січня 42-річний жителя селища Турійськ розповів про те, що 28 січня по обіді невстановлена особа, назвавшись працівником банку, та під приводом розблокування банківської картки, заволоділа реквізитами картки з якої в подальшому зняла 6 тисяч гривень.

Окрім цього до Нововолинського відділу поліції надійшло 4 заяви про шахрайства. Зокрема, 27-річний мешканець Нововолинська повідомив, що з 27 по 28 січня невідома особа під приводом продажу дизельного пального, невідома особа заволоділа грошима в сумі понад 5 тисяч гривень, які заявник трьома транзакціями переказав на картку одного із банків.

38-річна жителька Нововолинська заявила про те, що 27 січня невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом продажу автомобільного чіпа через Інтернет-сайт заволоділа грошима в сумі 2 тисяч гривень, які вона переказала на картку банку.

У 37-річного жителя цього ж міста шахраї під приводом продажу цукру через мережу Інтернет заволоділи грішми в сумі понад 2 тисяч гривень, які потерпілий теж переказав на картку банку.

Окрім цього, учора ввечері до Нововолинських поліцейських звернувся 19-річний студент, мешканець Іваничівського району, який повідомив, що цього ж дня близько 11 години невідомий, шахрайським шляхом під приводом продажу трактора через інтернет сайт заволодів грошима в сумі понад тисячу гривень. Гроші хлопець переказав на банківську картку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні