--> Волинський губернатор зустрівся з кіборгами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинський губернатор зустрівся з кіборгами

2
2
Волинський губернатор зустрівся з кіборгами
Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик зустрівся з волинськими кіборгами.

Зустріч відбулася у понеділок, 30 січня 2017 року, - повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Володими Гунчик подякував Героям за неабияку силу волі та мужність, яку виявили під час бойових атак, і запевнив, що навіть із плином часу, усі імена визволителів аеропорту будуть викарбувані на стінах нової будівлі майбутнього, адже це буде «не просто аеропорт, а символ героїки українців, нової української армії».

Окрім того, мета зустрічі передбачала обговорення наболілих питань, які турбують чоловіків та намагання спільно із владою віднайти механізми їх вирішення.

Свої думки з цього приводу висловив комендант диспетчерської вежі Донецького аеропорту, офіцер 80-тої аеромобільної бригади Вадим Ваврищук. Він зауважив, що важливим залишається для бійців питання працевлаштування, земельних наділів, належний рівень заробітної плати, відкритість та прозорість влади.

Загалом же, Володимир Гунчик підтримує будь-які ініціативи кіборгів та готовий допомогти їм у вирішенні назрілих проблем. Наголошує і на об’єднанні зусиль самих військовиків.

"Ваша сила в тому, що ви можете згуртуватися і змусити будь-якого чиновника реагувати на ваші зауваження. Моя ж сила в тому, що можу розраховувати на вашу підтримку", – резюмував губернатор.

Звертають увагу військові й на інформаційні маніпуляції, які активно розвиваються на теренах України та закликають журналістів «не продавати слово», а чесно виконувати свою роботу, не спотворювати правди.

Володимир Гунчик, своєю чергою, запевнив присутніх, що усіляко сприятиме розвитку правдивої інформаційної політики і закликав присутніх долучитися до продовження проекту «Герої серед нас», аби у кожній місцині нашої області наймолодші громадяни держави – учні, могли вивчати новітню історію: її перемоги та поразки, знаючи своїх Героїв поіменно.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СЛАВА КІБОРГАМ!!!!!!!!СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Відповісти
А Пирожик прийшов, по телефону поляпотів, нікому, нічого не сказав і через 5 хвилин пропав з зали! :) О-то так цілий перший заступник голови обласної ради! Позорисько! Ганьба!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні