Підвищення мінімальної зарплати призведе до значного скорочення робочих місць*

0
-3
Підвищення мінімальної зарплати призведе до значного скорочення робочих місць*
Про це заявила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко в ефірі телеканалу «NewsOne».

Вона висловила переконання, що мінімальна зарплата 3200 – це обман, бо кваліфікованим працівникам бюджетної сфери нараховуються всі коефіцієнти від мінімальної зарплати 1600 гривень.

Політик зауважила, що на підняття заробітної плати уряд не дасть додаткових коштів та примусить бюджетні установи та місцеві бюджети скорочувати людей і за рахунок цього доплачувати до суми 3200: «Або частину людей звільняєш, або ніяких доплат немає. І сьогодні ця катастрофа котиться по всій країні».

Як зазначила Юлія Тимошенко, після ухвалення держбюджету на 2017 рік, за два тижні 129 тисяч підприємств подали заявки на закриття своїх підприємств через непосильний податковий тиск.

«Дуже погано, коли країну, уряд, міністерства очолюють люди, які не мають ні знань, ні досвіду, ні освіти, ні совісті», – сказала народний депутат та порадила високопосадовцям вивчити польський досвід щодо розвитку малого підприємництва, коли з малих підприємців, які мають річний обіг до 300 тисяч євро, було знято всі податки.

Як запевнила Тимошенко, в світі немає таких умов для малих підприємців, за яких навіть за відсутності доходів, підприємці мають сплачувати фіксований податок.
Вона звернула увагу, що згідно з рейтингами конкурентоспроможності країн, які оприлюднені в Давосі, Україна за минулий рік втратила шість позицій. Лідер партії також додала, що Україна опустилася на декілька позицій в рейтингу інноваційних країн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні