«Х…ня повна» і «Дуриш, гад»: лучанин запропонував нові «кнопки» для Фейсбука

2
-2
«Х…ня повна» і «Дуриш, гад»: лучанин запропонував нові «кнопки» для Фейсбука
Громадський активіст із Луцька Ігор Алексеєв запропонував розширити вибір символів, якими користувачі соціальної мережі Фейсбук висловлюють свої емоції стосовно публікацій та коментарів.

На його думку, в українських користувачів соцмережі – набагато ширший спектр емоцій, ніж запропоновані наразі кнопки «Подобається», «У захваті», «Ха-ха», «Овва», «Сумно» та «Злість».

«ФБ й особисто пан Цукерберг, зроби плз кнопки: «Херня повна», «Маячня», «Дуриш, гад», «Шатун» й дааа... «ПРШ ПНХ» обов’язково! А то є дуже великі прогалини в візуалізаціїемоцій й прагнень українського сегменту мережі», – запропонував у своєму дописі Ігор Алексеєв.

Інші користувачі ФБ також долучилися до продукування нових «кнопок». Нарприклад, додалися пропозиції «ПНХ БОТ», «Канчай хвалить уродів» та «Канхвета Тузік, очєнь вкусний!». До слова, остання пропозиція пов’язана із п’єсою «Гамлет» Леся Подерев’янського, де виступає образом легкої наживи, що виявляється підставою.
Теги: соцмережі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо внього пальці ростуть не з того місця щоб написати те що він думає,то виносити на загал таку дурню вказує на те що в нього із мізками не все гаразд
Відповісти
Лучче б щось корисне зробив, дармоїд
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні