Про «Торчин», ГПЗ і курс долара: «VIP Тернопіль» рвали зал луцькими жартами

4
8
Про «Торчин», ГПЗ і курс долара: «VIP Тернопіль» рвали зал луцькими жартами
У Луцьку виступили гумористи із тернопільської команди «Ліги Сміху».

У п’ятницю, 27 січня «VIP Тернопіль» дали одразу два концерти підряд в облмуздрам театрі.

Виступ почали з головного – перепитали, за скільки в Луцьку продають долари, і запевнили, що в Тернополі можна купити дешевше.

Цікаво, що виступ був насичений вокальними номерами – співав ковельчанин Аркадій Войтюк і Володька. Перший про любов, а другий – про запої, село і биків. На пісню про бичка він навіть записав власний кліп - переспівав «Бодьку павука» Дзідзьо.

Танька – то взагалі щастя для фотографа, бо її обличчя – це тисяча і одна емоція за секунду.

Кілька жартів були з «Ліги Сміху», кілька «свіженьких», а деякі – спеціально заготовлені для Луцька. Ну може в інших містах їх теж представляли, але луцька інтерпретація буквально «розривала» зал.

Зокрема, Володька, який тимчасово перевтілився у роль правника заводу «Торчин», запевняв свою дружину, що йому «терміново треба в запой», пояснюючи це наслідками професії.

А ще затягнув пісеньку про друга, який заборгував гроші і не хотів віддавати. Володька пригрозив боржнику віршованим: «На ГПЗ тебе хр*н знайдуть».

Наприкінці виступу лучани дякували гостям - одні оплесками, інші польськими шоколадками, а треті - тернопільською пляшкою. За останнє Володька був особливо вдячний, розцілував дарувальника і виліз йому на ручки.

Іванна САЦИК

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно так не сміявся...
Відповісти
все це розраховано на низькі СМАКИ публіки ! КУДИ ми котимося ?
Відповісти
Інколи людям треба просто посміятися про зрозумілі буденні життєві ситуації а не ламати голову щоб зрозуміти глибокий філософський жарт
Відповісти
Все на високому рівні. КВН виховав ще один потужний гумористичний проект
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні