Устилузький мер виправився, і його звільнили від кримінальної відповідальності

0
-2
Устилузький мер виправився, і його звільнили від кримінальної відповідальності
За клопотанням Володимир-Волинської місцевої прокуратури Устилузького міського голову звільнено від кримінальної відповідальності за вчинення службового підроблення у зв’язку із дійовим каяттям.

Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Досудове розслідування встановило, що 26 липня минулого року Устилузька міська рада уклала договір підряду із фізичною особою-підприємцем на реконструкцію дитячого садка в селі Зоря Володимир-Волинського району.

Підприємець зобов’язався провести реконструкцію дитячого садка до кінця 2016 року, проте не виконав у повному обсязі свої зобов’язання, адже не встановив у дитячому садочку меблі на суму понад 33 тис. грн.

Попри це наприкінці грудня 2016 року Устилузький міський голова вніс завідомо неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт, а також довідки про вартість виконаних будівельних робіт.

Відомості про подію було внесено до ЄРДР за ч.1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Також міському голові оголосили про підозру у вчиненні вказаного злочину.

Під час досудового розслідування правопорушник визнав свою вину, щиро розкаявся у скоєному, підрядник же встановив у дитячому садочку обіцяні меблі.

Відтак рішенням суду клопотання прокуратури щодо звільнення міського голови від кримінальної відповідальності задоволено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні