У Луцьку просять закрити один із маршрутів

10
-13
У Луцьку просять закрити один із маршрутів
З'явилася пропозиція закрити луцький маршрут №32.

Відповідну ініціативу зареєструвала Оксана Шимків у Єдиній системі місцевих петицій.

За словами жінки, у зв'язку з нерентабільністю, нестабільністю, ненадійністю маршрутки №32 слід закрити цей маршрут.

"А сполучення між районом ДПЗ та вул. Львівська-вул. Ковельська налагодити шляхом продовження маршруту №12 та/або маршруту №26 до Бенделіані (місце розвороту тролейбусів)", - йдеться у дописі авторки петиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
марршрут - ну дуже потрібний, але насправді "нестабільний, ненадійний". в одну сторону може 3 а то й 4 автобуси пройти. а назад - діти стоять по годині мерзнуть!!!!!! особливо ввечері!!!! ну дуже небросовісні водіїї на ньому!
Відповісти
А хто така Оксана Шимків, що вона знає про рентабельність маршруту???
Маршрут належить ЛПЕ, вони орендували маршрутки в власників і всім було достатньо бабла, а зараз чомусь швиденько став нерентабельний маршрут.... Як мінімум треба задуматися, а розв'язка буде скоро, побачите хто буде обслуговувати цей маршрут!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Маршрут 32 це не тільки район ДПЗ, Львівська. Дитяча поліклініка, дві школи,палац учнівської молоді - і жодної маршрутки? Тоді взагалі потрібно зробити вулицю Ветеранів пішохідною.


Відповісти
На вулиці Шопена знаходиться Палац учнівської молоді, кожен день туди ходить не одна сотня діток, а водять їх в основному бабусі чи дідусі. Якщо забрати 32 маршрут, лишаються зупинки біля 4 гімназії і біля Історичного, а це до 10 хв. пішки. А коли дощ, мороз, чи вітри, які з ніг зносять - ну дуже добре іти!!!! Або так як зараз ожеледиця, а в нас ж навіть важко тротуари посипати. І ви рахуєте цей маршрут не потрібний!!!!! Напевно давно вже дітей нікуди не водили!!
Відповісти
Це єдиний маршрут, який їде біля Палацу учнівської молоді, і він дуже потрібний. І людей в маршрутці № 32 завжди багато. Чому його зробили нерентабельним?
Відповісти
Багато дітей відвідують гуртки у Палаці учнівської молоді і це ЄДИНИЙ маршрут , котрий іде по вул. Шопена і вул. Ветеранів, де знаходиться школи №10, №19 та Луцька художня школа + три садочки, і до дит.поліклініки можна було під'їхати. Ніколи порожні не їздили. Спочатку змінили №18 - навіщо?!! А тепер лишився тільки №32 і ходить рідко, то хто ж його буде дожидатись. От частіше б ходили, то й було б РЕНТАБЕЛЬНО. Словом, "все для людей"
Відповісти
Я здивована! Зазвичай цією маршруткою тільки і їжджу!
Відповісти
Маршрут потрібний. В районі вулиці Ветеранів розташовані дві школи. Часто педагогам дітей потрібно везти на позакласні заходи в ПУМ чи до центру міста. І це доволі зручно, коли зупинки маршрутки поруч зі школами. Особливо для менших діток - 1-6 класів.
Відповісти
Закрити треба 17 маршрут,розвелось,як блох в собаки!
Відповісти
На конякіна і так мало маршруток їздить.Забрати 17 ку це абсурд.Або хай створюють другу маршрутку по Конякіна
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні