--> На Волині зловили тюремних наркодилерів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині зловили тюремних наркодилерів

0
-4
На Волині зловили тюремних наркодилерів
На Волині викрили злочинну групу, члени якої передавали наркотики для ув'язнених Маневицької виправної колонії.

Злочинну групу, до складу якої входили мешканці Волинської та Івано-Франківської областей та засуджені, викрили у четвер, 26 січня, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

У результаті спільно спланованих прокуратурою Волинської області та обласним Управлінням СБУ слідчих (розшукових) дій, в тому числі негласного характеру, увечері 26 січня 2017 року викрили незаконну діяльність злочинної групи з числа мешканців Волинської та Івано-Франківської областей, а також осіб, що відбувають покарання у Маневицькій виправній колонії №42, які системно постачали в установу виконання покарань та збували серед інших засуджених наркотичні засоби.

Як повідомив начальник управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Волинської області Юрій Новосад, керував діяльністю групи один із засуджених колонії, розрахунки за наркотичні засоби проводились за допомогою системи електронних переказів коштів із застосуванням засобів мобільного зв’язку.

Наразі тривають невідкладні слідчі (розшукові) дії.
Правоохоронці вирішують питання про повідомлення членам злочинної групи про підозру, обрання щодо них запобіжних заходів, переведення засуджених з виправної колонії до слідчого ізолятора задля забезпечення проведення за їхньої участі слідчих і процесуальних дій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні