Судять скандального заступника директора «Мотору»: лікар не впевнений, що той був п’яним

1
-5
Судять скандального заступника директора «Мотору»: лікар не впевнений, що той був п’яним
У Луцьку судять заступника директора заводу «Мотор», цього разу заслухали свідків.

У Луцькому міськрайонному суді у четвер, 26 січня, заслухали кількох свідків по цій справі, - повідомляє ВолиньPost.

Нагадаємо, що 16 листопада торік поблизу авіаремонтного заводу «Мотор» працівники поліції фіксували ДТП, і в той час з території заводу виїхав автомобіль та зачепив припаркований поруч ВАЗ. Згодом з машини вийшов заступник начальника заводу Володимир Заяць, якому патрульні запропонували пройти тест на драгері, однак чоловік відмовився.

Тому його доставили до Волинського обласного накродиспансеру, де він також відмовився проходити алкотест та здавати кров.

На попередньому судовому засіданні захисник Володимира Заяця подав клопотання про допит кількох свідків.

Зокрема, сьогодні суд заслухав лікаря Волинського обласного наркодиспансеру, який проводив освідування Володимира Заяця. Лікар повідомив, що пацієнт відмовився проходити алкотест та здати кров на вміст алкоголю в крові, посилаючись на хронічні захворювання. А, оскільки без проведення цих процедур він дещо вагався в тому, чи перебував Володимир Заяць у стані алкогольного сп’яніння, тому й не вказував це у висновку.

За словами лікаря-нарколога, такий висновок дещо обурив поліцейських, які доставили Володимира Заяця до диспансеру, а тому вони навіть, нібито, не хотіли підписуватись у його отриманні.

Проте інший свідок, дружина чоловіка, який потрапив у ДТП поблизу заводу, категорично заявила, що бачила як з водійського місця автомобіля виходив саме Володимир Заяць і те, що вона чула від нього різкий запах алкоголю.

Решту свідків суд заслухає впродовж наступного судового засідання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал Важную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-lipen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/pensiya/pidvishhennya-pensi%d1%97-z-1-chervnya.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/kalendar-svyat-u-chervni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/goroskop/goroskop-na-veresen-2018-roku-dlya-vsix-znakiv-zodiaku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/dobovi-po-ukra%d1%97ni-v-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні