У Луцьку знайшли водія, який утік з місця ДТП

0
2
У Луцьку знайшли водія, який утік з місця ДТП
Знайшли водія, який сьогодні вчинив ДТП на вулиці Станіславського і покинув місце події.

Про це повідомляє Патрульна поліція Луцька.

Нагадаємо, у Луцьку шукали водія-втікача, який спричинив ДТП.

Сьогодні вранці по вулиці Станіславського водій ВАЗа не впорався з керуванням, зіткнувся з Фольцваген Т5 (на фото) та покинув місце пригоди.

Близько 19 години на службу 102 надійшло повідомлення, що заявник, він же потерпілий, побачив винуватця ранкового ДТП. Патрульні прибули на вказане місце.

На водія ВАЗа склали 2 протоколи: за вчинення ДТП і залишення місця ДТП.

Загалом, за сьогоднішній день громадяни спричинили 11 ДТП, з них 3 – з потерпілими, 2 – по європротоколу, решта – без потерпілих.

"ДТП без потерпілих оформляли патрульні поліцейські. Зауважимо, що оформлення однієї ДТП займає в середньому 1-2 години часу, адже потрібно скласти схему ДТП та належно оформити всі матеріали", - йдеться у повідомленні.

Незважаючи на це, патрульні справляються і з великою кількістю інших завдань.

"Зокрема, сьогодні вони опрацювали 78 викликів у складі 12 екіпажів, з яких 2 працювали на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне. Тобто 10 екіпажів у місті Луцьку опрацювали майже 80 викликів та оформили кілька ДТП. Окрім того, винесли 25 постанов за порушення ПДР, а 7 разів виїжджали на сімейні конфлікти", - звітують луцькі поліцейські.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні