На пробне ЗНО вже зареєструвалися чотири тисячі волинян

0
2
На пробне ЗНО вже зареєструвалися чотири тисячі волинян
Більше чотирьох тисяч волинян вже подали заявки на проходження пробного ЗНО.

Про це йшлося під час прес-конференції у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти 25 січня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Реєстрація триватиме до 31 січня.

Директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк зауважила, що щорічно кількість учасників пробного ЗНО зростає. Ціна ж за одне пробне тестування цього року становить 129 гривень.

Завідувач центру ЗНО та моніторингових досліджень Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Корнейко розповіла, що від волинян отримали 4 423 заявки. Утім, проплатили лише 2,653 тиясчі осіб, тож лише їх на цей час остаточно зареєстрували.

Пробне тестування відбуватиметься 1 квітня (з української мови і літератури) та 8 квітня (з англійської, німецької, іспанської, французької, російської мов, біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії).

Максимальна кількість навчальних предметів, які випускник може обрати для проходження пробного тестування, – два: українська мова і література та один із навчальних предметів, тестування з яких проводиться 8 квітня.
Теги: зно
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні