Голова Луцької райадміністрації Ярмольський не з’явився у суд через захід, якого немає у графіку

4
-1
Голова Луцької райадміністрації Ярмольський не з’явився у суд через захід, якого немає у графіку
Керівника Луцької районної державної адміністрації Ігоря Ярмольського викликали до суду свідком у справі привласнення та розтрати майна Маяківської сільської ради. Проте чиновник у суд не з’явився, пославшись на захід, якого немає в офіційному графіку райдержадміністрації.

Про це стало відомо під час засідання Луцького міськрайонного суду, що відбулося у середу, 25 січня.

«25 січня о 10.00 основними організаційно-масовими заходами суспільно-політичного, економічного та культурного характеру, які проводяться органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, передбачене засідання колегії Луцької районної адміністрації, яку відповідно до п.18 Положення про колегію очолює голова. Тому я не можу взяти участь у судовому засіданні», – написав у заяві Ярмольський, зазначивши, що у час судового засідання відбувається вказаний захід, а тому попросив відкласти справу.

Цікаво, що в списку заходів, організованих Луцькою райдержадміністрацією на середу, 25 січня, проведення колегії не вказане.


Нагадаємо, Ігор Ярмольський очолював Маяківську сільську раду протягом двадцяти років до 2015 року.

Не з’явилася до суду і обвинувачена – Оксана Шумерук, яка працювала у сільраді. Її причина неявки – хвороба. Жінку звинувачують в отриманні коштів за земельні ділянки, які офіційно рішеннями ради безоплатно передавались у власність людям.

«Вона була лише механізмом в корупційній схемі Ярмольського, простим гвинтиком. Але вона його не здає, бо розраховує, що він її «відмаже». Але вона не повинна боятися його здати», – каже представник «Автомайдану Волині» Олександр.

До слова, саме громадські активісти допомогли вручити Ярмольському повістку до суду. За їхніми словами, дільничний ніяк не міг розшукати посадовця: той не брав слухавку, дверей будинку не відчиняв. Тому активісти у вівторок, 24 січня, о 7.00 ранку перекрили виїзд із його будинку і таким чином «виловили» голову РДА для вручення повістки.

Місцеві обуренні тим, що у сільраді не виявили коштів від так званих «добровільних» внесків, які збирали з людей за купівлю землі під час керування радою Ярмольським.

«З людей брали гроші, добровільно-примусові внески. За ділянки, що ближче до Луцька – до 40 тисяч гривень, а далі – наполовину менше. Сліду цих грошей в сільраді не виявлено», – переконують активісти із Княгининка (Маяків).

Вони закликають усіх, хто був учасником схожих земельних оборудок на території Княгининівської сільради, звернутися до суду чи правоохоронних органів.

«Якщо люди розкажуть правду, Ярмольський не лишиться безнаказаним», – наголосив «автомайданівець».


Людмила ЯВОРСЬКА («Волинь24»)

Передрук заборонений.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Падлюка!!!!
Відповісти
Якщо Твердохліб пропрацює 20 років в сільській раді, то ще більше буде розтрат.
Відповісти
То зараз йому простити, що обкрадав людей на мільйони?????? А потім ще наглості вистачило розказувати, що всі статки нажив від Бога! Мало того, що корупціонер і злодій, то ще й богохульник і блюзнір!
А Твердохліб за себе відповість, не переживайте.
Відповісти
Як ви вже остогидли з тими маяківцями - княгинінцями . Чи може ви кращі автомайдауни чи твердохліб Пишіть ще пр щось, чи когось.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні