«Луцьксантехмонтаж» збудує багатоповерхівку на вулиці Глушець у Луцьку

0
5
«Луцьксантехмонтаж» збудує багатоповерхівку на вулиці Глушець у Луцьку
Луцькі депутати дозволили збудувати дев’ятиповерхівку на вулиці Глушець. Забудовник обіцяє віддати більше тисячі «квадратів» учасникам АТО.

Про це стало відомо 25 січня під час сесії Луцької міської ради.
Депутат Євген Ткачук запропонував скасувати рішення міського виконавчого комітету від 28 грудня 2016 року, яким члени виконкому скасували затвердження проекту детального плану території в межах вулиці Глушець, річки Стир та об’їзної дороги у місті Луцьку.

Зокрема, обранець громади звернув увагу на те, що це рішення виконавчого комітету не вмотивоване жодним законом. Відтак, на його думку, забудовнику варто дозволити звести на вулиці Глушець багатоверхівку, тим більше, що «Луцьксантехмонтаж №536» вже передав учасникам АТО більше 700 метрів квадратних житла.

«Я цим питанням займаюся давно і хочу дійсно допомогти хлопцям - учасникам АТО. Вважаю, що рішення виконкому дійсно обмежує права людей, адже якщо ми не скасуємо його, рідні правоохоронців, які захищали країну на сході, не отримають квартири», - наголосив депутат.

Голова наглядової ради ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха також запевнив, що у цьому будинку забудовник готовий виділити 1100 квадратних метрів житла для правоохоронців-учасників АТО. А попереднє рішення, яке фактично забороняє будівництво, на думку будівельника, шкодить стосункам між владою та бізнесом.

Екс-командир першого батальйону територіальної оборони Сергій Козак додав, що житло у новобудові зможуть отримати бійці роти «Світязь» та інші правоохоронці, які їздили на схід.

Зрештою, більшість депутатів підтримали пропозицію скасувати рішення виконавчого комітету.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні