Як виглядають оновлені зали у школі Луцького району

0
4
Як виглядають оновлені зали у школі Луцького району
Відбулося офіційне відкриття спортивного та актового залів у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Чаруків Луцького району.

Відкриття оновленої школи, в якій навчаються близько 170 дітей, відбулося 20 січня, - повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

На урочисте відкриття зібрались діти, батьки, вчителі та жителі села, а серед запрошених гостей – голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, депутат Верховної Ради України Сергій Мартиняк, голова Луцької районної державної адміністрації Ігор Ярмольський та інші.

До слова, приміщення школи побудоване ще в 1982 році. А під час ремонтних робіт у 2016 році виконали монтаж підлоги, підвісних стель та горизонтальних поверхонь, виконали електромонтажні роботи, капітальний ремонт роздягальні.

Також замінили сантехніку, освітлення, облаштували сцену, замінили вікна. Окрім того, провели капітальний ремонт внутрішніх санвузлів. Загальна сума виконаних робіт – 1,3 млн грн.

Як зазначив депутат Луцької міської ради, учасник антитерористичної операції та колишній учень школи Віталій Пудлік, реконструкція школи – це значна подія для усього села. Адже, порівнюючи з тим, що було, здається, ніби потрапив у казку.

Слова вдячності лунали на адресу керівника ПП «Захід-торг-буд» Олега Ковальчука, який зміг в надзвичайно короткий термін, з жовтня 2016 року, виконати всі передбачені роботи.

Покропив святою водою та благословив новобудову настоятель місцевого храму святої Параскевії П’ятниці отець Ігор. Опісля – святковий концерт, який підготували учні та вчителі школи.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні