--> На Волині буде аматорська баскетбольна ліга | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині буде аматорська баскетбольна ліга

0
-9
На Волині буде аматорська баскетбольна ліга
Цього року на Волині започаткують Відкритий чемпіонат Луцька з баскетболу (Волинська Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд.

Зусиллями ГО «Федерація баскетболу міста Луцька», Волинської обласної федерації баскетболу та управління з питань фізичної культури і спорту Луцької міської ради започаткують Відкритий чемпіонат Луцька з баскетболу (Волинська Аматорська Ліга) серед чоловічих клубних команд, - повідомляє Volynsport.

Першість проводитиметься у два етапи. На першому команди змагатимуться по коловій системі у два кола – на своєму майданчику та майданчику суперника. На другому етапі команди, що посіли 1 - 8 місця за підсумками першого етапу Чемпіонату, зіграють за системою плей-оф до двох перемог. Фінальні ж ігри за окремі місця складатимуться з однієї гри.

До участі в чемпіонаті допускаються спортивні клуби, ОСДЮШОР, ДЮСШ, навчальні заклади, виробничі й сільські колективи, а також аматорські команди та команди, які грають у Чемпіонаті України з баскетболу серед чоловічих команд І ліги, команди районів і міст Волинської та інших областей України.

До заявкового аркушу вноситься не більше 18 гравців, віком від 15 років та старших, 2 тренера та 2 офіційні особи. До складу команди можуть бути включені громадяни України та громадяни іноземних держав, що постійно проживають або тренуються на території регіону, який представляє команда.

Також до участі в першості допускаються гравці Вищої Ліги, Суперліги (основні та дублюючі склади), а також гравці, що беруть участь у змаганнях такого ж рівня поза межами України. Проте обов’язковою умовою є надання офіційного (з підписами керівництва) листа-повідомлення про згоду клубу на участь цих гравців у чемпіонаті.

Наразі свою участь попередньо підтвердили СНУ імені Лесі Українки, ЛНТУ, Академія рекреаційних технологій і права, команда ветеранів Луцька, Ковель, Володимир-Волинський та Червоноград. Однак заявковий період ще відкрито, тому кожен охочий може долучитися до масштабного баскетбольного форуму Волині.
Телефон оргкомітету: 098-571-99-61.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні