Моклиця пояснив, чому на розчищення Стиру передбачили аж мільйон

0
-8
Моклиця пояснив, чому на розчищення Стиру передбачили аж мільйон
Заступник луцького міського голови Юрій Моклиця розповів, чому на розчищення русла річки Стир передбачили мільйон гривень, хоча спочатку йшла мова про 350 тисяч.

Про це він написав у блозі на "Волинь24".

Він розповів, що насправді пропозицію по виділенню коштів вніс із голосу на сесії під час розгляду бюджету депутат Микола Дендіберін, депутати підтримали.

Він також пояснив, що якщо міська рада зобов’язала, то виконавчі органи мусять виконати.

«За що ми і взялись відразу після затвердженого рішення. Бюджетний кодекс зобов'язує кожну витрачену гривню передбачати у цільових програмах. На даний момент цільової програми, яка б передбачала розчищення русла річки Стир, не існує», - написав Моклиця.

Він також зазначив, що створювати нову немає сенсу, тому вони вирішили внести зміни в діючу програму по екології. Саме зміни в неї виносяться на розгляд сесії.

«В програмі передбачили суму із запасом (1 млн), оскільки ніхто в цьому світі уявлення не має скільки коштуватимуть завершені роботи. Вирішили спочатку витратити 350, а потім, після звітування за зроблену роботу, приймати рішення з депутатами що робити далі.», - пояснив чиновник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні