--> Волинському грабіжнику «світить» шість років тюрми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинському грабіжнику «світить» шість років тюрми

0
3
Волинському грабіжнику «світить» шість років тюрми
Грабіжник, який побив свого приятеля і забрав у нього телефон, може сісти на шість років.

20 січня до Ковельського відділу поліції із заявою про грабіж звернувся 26-річний житель села Дарівка Ковельського району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Поліцейські за фактом грабежу відкрили кримінальне провадження та затримали зловмисника.

Як повідомив потерпілий, подія трапилась близько першої години ночі на одній із вулиць селища Голоби. Між чоловіками, які напередодні розпивали спиртні напої, виникла суперечка, в результаті якої кривдник наніс декілька ударів в лице потерпілому та забрав у нього мобільний телефон.

«Поліцейські встановили місцезнаходження грабіжника, викрадений телефон вилучили. Зловмисника затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Також встановлено, що чоловік уже мав раніше проблеми із законом та притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння розбою», – повідомив начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за грабіж. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні