--> На розчищення Стиру просять мільйон з бюджету Луцька | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На розчищення Стиру просять мільйон з бюджету Луцька

0
-1
На розчищення Стиру просять мільйон з бюджету Луцька
У Луцьку з міського бюджету дали 350 тисяч гривень на розчищення русла річки Стир, але тепер просять мільйон.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 23 січня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Так, начальник відділу екології міськради Анатолій Гламазда зауважив, що цьогоріч 350 тисяч гривень з міського бюджету виділили на розчищення русла Стиру. Оскільки такого розділу не було в комплексній програмі охорони навколишнього природного середовища міста Луцька на 2016-2017 роки, то необхідно внести в документ зміни.

Як розповів Гламазда, наразі обстежили 322 дерева від Гнідавського мосту до дороги на Рованці, решта території лишається непроінспектованою. Зі слів чиновника, на деяких ділянках потрібно робити поглиблення, а для цього необхідно розробляти проектно-кошторисну документацію.

Також стоїть питання розчищення заплави Стиру, яка заростає. Отже, до програми просили включити мільйон гривень, зважаючи на те, що, можливо, на роботи доведеться використати більше, ніж 350 тисяч гривень. До прикладу, аби витягувати дерева з русла, доведеться залучати водний транспорт, а на це також потрібні гроші.

Члени комісії рекомендувати підтримати зміни до програми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні