--> На Волині водій забрав посвідчення у пільговика і вимагав гроші | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині водій забрав посвідчення у пільговика і вимагав гроші

2
-3
На Волині водій забрав посвідчення у пільговика і вимагав гроші
На Волині водій вимагав доплатити за проїзд хлопця-пільговика і намагався викинути з автобуса його речі.

У суботу, 21 січня, ковельчанин придбав пільговий квиток на автобус сполученням Луцьк-Ратне і їхав з Луцька до Ковеля, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

В хлопця є посвідчення, що він - з багатодітної родини й має пільги на проїзд автобусами.

Проте, коли водій почав перевіряти квитки, то сказав заплатити йому 45 гривень. Хлопець відмовився, у відповідь водій почав погрожувати поліцією, намагався вигнати з автобуса й викинути його речі.

Зрештою водій попросив показати ще раз посвідчення, взяв його в руки ... і відмовився віддати, доки хлопець не заплатить.
На всі вмовляння він відповідав, щоб дзвонили перевізнику - Н.В. Приходько.

"Тоді я зателефонував батькові, щоб порадитися. Батько сказав, що потрібно викликати поліцію і в Ковелі розбиратися, чому водій забрав посвідчення і вимагав кошти. Водій все ж віддав посвідчення в Ковелі", - розповідає пасажир і додає, що така ситуація у нього не вперше.

"Кілька місяців тому я їхав цим же автобусом і водій комусь перетелефонував та кричав, що більше мене не возитиме, хоча в автобусі я був єдиним пільговиком, інші пасажири їхали за повну вартість квитка. Тоді я не став з ним сваритися, але ж таких водіїв є багато! Кожна людина має право на нормальний проїзд", - зауважує молодий чоловік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше також мала таке посвідчення і водії дуже часто ВИМАГАЛИ гроші!!!! А водій маршруту Луцьк-Ратне привселюдно ще й ображав і не впускав в автобус, просто на той момент не хотілось викликати поліцію і влаштовувати цирк на автостанції. Так шо боріться за своє право пільгового проїзду!!!
Відповісти
Це просто не люди,а бидло. Я мала подібну ситуацію з таким посвідченням,тільки в касі продали квиток пільговий,а шофер вимагав решту грошей. А та Приходько, коли я її набрала то сказала що держава не відшкодовує кошти їм.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні