--> У Луцьку розшукують безвісти зниклого чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку розшукують безвісти зниклого чоловіка

0
-1
У Луцьку розшукують безвісти зниклого чоловіка
Правоохоронці шукають 29-річного лучанина, який зник 18 січня.

Із рідними він востаннє спілкувався по телефону, - повідомляє прес-служба поліції.

Тарас Шемейко народився 20 листопада 1988 року. Зник по обіді 18 січня. Близько 15:00-15:30 з ним востаннє по телефону спілкувались рідні та колеги по роботі.

Востаннє його бачила дружина, яку чоловік підвіз до роботи. Тарас домовився, що сам о 18:00 забере з дитсадка синочка Михайла. Однак після того він перестав виходити на зв’язок.

Близько 15:30 по телефону він домовився з підлеглим, що за 10 хвилин під’їде на роботу, аби вирішити певні справи, однак так і не з’явився по сьогодні. Телефон відключений.

Чоловік цілий день пересувався по місту на власному авто "Рено" білого кольору, з номерним знакос АС 1151 СІ.

За словами рідних, день був звичним, і Тарас поводив себе як завжди. Родичі чоловіка навіть не можуть припустити, що він міг десь «загуляти», оскільки дружина Тараса вагітна і все сімейство очікує на появу другого малюка.

Мати чоловіка сьогодні, 19 січня, написала до Луцького міськвідділу поліції заяву про його зникнення. Правоохоронці одразу ж порушили справу, і цим питанням вже займаються слідчі.

Тих, кому відома будь-яка інформація про зниклого Тараса Шемейка, просять звертатись до Луцького міського відділку поліції за адресою: Луцьк, вулиця Грибоєдова,2, або за телефонами: (0332) 24-22-95 чи на екстрену лінію «102».
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні