--> «Луцьктепло» невдовзі погасить свої борги | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Луцьктепло» невдовзі погасить свої борги

0
1
«Луцьктепло» невдовзі погасить свої борги
ДКП «Луцьктепло» планує «закрити» 2016 рік без боргів.

Про це йшлося 19 січня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Заступник голови правління з обліку та балансів ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз розповів, що обсяг пільг і субсидій у розмірі 163 мільйони гривень казначейство ще не переказало. Це вдарило по розрахунках «Волиньгазу» з «Укртрансгазом», в результаті чого останнє подало судовий позов.

«Якщо ми програємо позов, це буде дуже серйозна ситуація», – наголосив Карпомиз і додав, що гроші на рахунках є, затримка – за казначейством.

Водночас він розповів, що «Ковельтепло» і «Нововолинськтепло» закінчили 2016 рік без боргу за газ. Якщо казначейство проведе розрахунки, то й ДКП «Луцьктепло» «закриє» минулий рік без боргів.

Заступник директора «Волиньобленерго» Оксана Генчич зауважила, що «Луцьктепло» боргує за електроенергію 352 тисячі гривень, але керівництво пообіцяло погасити заборгованість.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні