--> Заберуть авто і не пустять за кордон: як каратимуть волинян, які не платять «комуналку» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Заберуть авто і не пустять за кордон: як каратимуть волинян, які не платять «комуналку»

2
0
Заберуть авто і не пустять за кордон: як каратимуть волинян, які не платять «комуналку»
У волинян, які не платять за "комуналку" будуть забирати автомобілі і не пускатимкть за кордон.

Про це йшлося 19 січня під час засідання обласного антикризового енергетичного штабу, повідомляє Волинський інформаційний портал.

Заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної виконавчої служби – начальник управління виконавчої служби Сергій Харченко розповів, що протягом року проводився постійний моніторинг майна боржників за житлово-комунальні послуги та арешт рухомого й нерухомого майна.

Наразі у реєстрі та розшуку перебуває понад 250 транспортних засобів, які підлягають арешту. Окрім того, працівники виконавчої служби здійснюють подання до суду щодо обмеження права виїзду за кордон для тих, хто боргує значні суми за «комуналку».

У 2016 році на розгляді перебувало 12,8 тисячі виконавчих документів на суму понад 30 мільйонів гривень. Наразі опрацьовано 7,2 тисячі документів на 14 мільйонів гривень. 5,6 мільйона гривень вже стягнуто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із такими тарифами скоро весь Луцьк буде під арештом. Люди, на наступні вибори тричі подумайте за кого проголосувати.!!!.
Відповісти
Тарифи не мають жодного відношення до виборів. З а товари та послуги потрібно платити сповна. а не чекати ,щоб заплатили держава чи лучани.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні