--> Відремонтуємо Рівненську, якщо дозволить погода, - луцький мер | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відремонтуємо Рівненську, якщо дозволить погода, - луцький мер

1
-1
Відремонтуємо Рівненську, якщо дозволить погода, - луцький мер
Мер Луцька Микола Романюк розповів, що ремонт Рівненської завершать, якщо дозволить погода.

Про це йшлося під час зустрічі міського голови з депутатами Волинської обласної ради, які представляють місто Луцьк, щодо визначення основних пріоритетів життєдіяльності міста у 2017 році та обговорення соціально важливих питань 18 січня, - повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Як повідомив Луцький міський голова Микола Романюк, протягом минулого року завершили ремонт шляхопроводу на вулиці Гордіюк, на вулиці Рівненській на шляхопроводі зробили ремонт швів та поклали вирівнюючий шар асфальту. З його слів, якщо дозволять погодні умови, шляхопровід на Рівненській буде відремонтований.

Надалі відремонтувати планують міст через Стир на вулиці Ковельській, де немає конструктивних проблем, та міст на вулиці Шевченка.

Нагадаємо, що у Луцьку зареєстрували електронну петицію, автор якої закликає виконавця робіт на шляхопроводі на вулиці Рівненській виправити недоліки покриття за власні кошти.

Зауважимо, що ремонт шляхопроводу розпочався ще у березні 2016 року,але попри обіцянки посадовців та виправдання підрядників протягом тривалого часу лишається аварійно небезпечним, а ремонтні роботи не змогли завершити навіть у грудні. Дорожньо-транспортні пригоди на мосту трапляються доволі часто.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ремонт моста на вул.Рівненській здійснюється з дотриманням технології робіт .А для тих,хто в цьому не розбирається основне покритикувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні