--> Янукович у листі просив Путіна про введення російських військ, – ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Янукович у листі просив Путіна про введення російських військ, – ЗМІ

0
0
Янукович у листі просив Путіна про введення російських військ, – ЗМІ
У мережу виклали копію листа колишнього президента Віктора Януковича до президента Російської федерації Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну.

Такий документ оприлюднив Цензор.НЕТ із посиланням на представника Росії Віталія Чуркіна, який продемонстрував лист на засіданні Ради безпеки ООН 3 березня 2014 року.

"Як законно обраний Президент України заявляю. Події на Майдані, незаконне захоплення влади в Києві, привели до того, що Україна опинилася на порозі громадянської війни. У країні панують хаос і анархія, життя, безпека і права людей, особливо на південному сході і в Криму, - під загрозою. Під впливом західних країн здійснюється відкритий терор і насильство, люди переслідуються за політичними та мовними ознаками.

У зв'язку з цим звертаюся до Президента Росії В.В. Путіна з проханням використати Збройні сили Російської Федерації для відновлення законності, миру, правопорядку, стабільності і захисту населення України ", - під такими словами стоїть підпис Януковича.

Попередньо Віталій Чуркін запевнив справжність продемонстрованого документа своїм листом.

І лист Януковича, і лист Чуркіна знаходяться в матеріалах справи відносно Віктора Януковича про держзраду з листопада 2016- го, - повідомило Цензор.НЕТ джерело в правоохоронних органах.

Сам Віктор Янукович підтвердив справжність свого листа на прес-конференції в Ростові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні