--> Обама заявив, що проміняє президентство на «дівчаток» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обама заявив, що проміняє президентство на «дівчаток»

0
0
Обама заявив, що проміняє президентство на «дівчаток»
Барак Обама заявив, що після завершення своєї каденції хотів би побути «в тиші», приділивши більше уваги «своїм дівчаткам».

44-ий президент США розповів про найближчі плани на майбутнє після закінчення терміну свого президентства під час своєї останньої прес-конференції на цій посаді, повідомляє УНІАН.

Обама заявив, що наразі він хоче більше часу проводити «зі своїми дівчатками», маючи на увазі своїх дочок та дружину Мішель, з якою Обама цьогоріч святкувати 25-річчя спільного життя.

«Зараз я хочу присвятити час нашому родинному життю. У нас незабаром 25-річчя весілля», - сказав Обама, додавши «я хочу проводити такий дорогоцінний час зі своїми дівчатками». Крім того він зазначив, що хотів би «побути в тиші».

Однак, Обама також заявив, що буде присутнім на інавгурації обраного президента США Дональда Трампа, з яким у нього «робочі стосунки».

Нагадаємо, у середу, 18 січня, президент США Барак Обама дає останню прес-конференцію на посаді президента США. Трансляція відбувається на каналі Білого Дому в YouTube.

«Я чекаю від вас складних питань», - сказав Обама журналістам. Обама був обраний президентом США у 2008 році, він балотувався від Демократичної партії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні