--> У лучанки в маршрутці витягли гаманець з важливими документами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У лучанки в маршрутці витягли гаманець з важливими документами

1
7
У лучанки в маршрутці витягли гаманець з важливими документами
В луцькій маршрутці №10 в жінки витягли гаманець з важливими документами.

У вівторок, 17 січня, близько 18 години у лучанки Оксани Савчук викрали гаманець. Про це жінка повідомила в одній зі спільнот у соцмережах.

"У маршрутці № 10 у мене витягли із сумочки гаманця (виходила я на зупинці,що навпроти церкви "ФІМІАМ"). Було там у ньому трохи грошей,банківські карточки, візитки, важливі для мене дрібнички (але не це найприкріше), найголовніше - у гаманці було посвідчення ДИТИНИ-ІНВАЛІДА, МІЖНАРОДНИЙ РЕЦЕПТ НА ЛІКИ, НАПРАВЛЕННЯ НА ОБСТЕЖЕННЯ дитини ... Дуже прошу, якщо десь бачитимете гаманець у районі ДПЗ або ПОСВІДЧЕННЯ чи інші документи на ім"я САВЧУКА ІЛЛІ ЮРІЙОВИЧА (можливо, злодюжки десь викинуть), дайте знати", - зазначила жінка.

Оксана пише, що гаманець був особливий - шкіряний, ручної роботи.

"Гарний такий. Шкода і його, але найбільше проблем виникне з документами На фото - дуже подібний, майже такий,як у мене був,але мій менший,скроєний по чоловічому типу", - написала постраждала.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нас в місті орудує циганка-злодіка. Ще перед Новим Роком, в обідню пору, зловила її коли тягнула мій гаманець з сумки в маршрутці # 24. Вона швиденько вискочила з транспорту на Шевченка. Вчора все знов повторилось.. тільки вже в на маршрутні # 25. Тільки заплатила за проїзд , вона швиденько запхала свої грязні лапи в сумку і вже тягне паскуда прямо на моїх очах! Оце наглість!!! Якби мала більше часу то поліцію викликала б на неї ще й настриляла б по мордяці, а так як поспішала то випхала її ногою з маршрутки. Будьте уважні в громадському транспорті!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні